Adamlar bizden çalmış.
Adamlar bizden çalmış.
Şeyden attım onu reyiz, ciddi Luffy herkesi tekmeleyeceğim diyor ya ona gönderme onlar :dKaido'nun sahnesi ne alaka? O sahnede ciddi değildi diyen yok ki. Senin şu an takındığın tavır samimiyet değil.
Neyin kafasını yaşıyon bilmiyorum da o kafa geçene kadar uzak dur en iyisi.Şeyden attım onu reyiz, ciddi Luffy herkesi tekmeleyeceğim diyor ya ona gönderme onlar :d
Sizin kafanızı yaşıyorum reyiz merak ediyordum hep. Ama neden bu kadar sinirlendin anlamadım. :dNeyin kafasını yaşıyon bilmiyorum da o kafa geçene kadar uzak dur en iyisi.
Hala alttan alta tahrik etme çabası içerisindesin, karşındakini de salak sanıyon yerine koyuyon. Buna samimiyet denmiyor güzel kardeşim.Sizin kafanızı yaşıyorum reyiz merak ediyordum hep. Ama neden bu kadar sinirlendin anlamadım. :d
Bak işte tahrik, salak yerine koyma falan ben pek sevmem böyle şeyleri. O yüzden Öyle bir şey yapmıyorum. Ben burada ne yaptığımı en başından söyledim zaten. Neyse artık :dHala alttan alta tahrik etme çabası içerisindesin, karşındakini de salak sanıyon yerine koyuyon. Buna samimiyet denmiyor güzel kardeşim.