Meyve kullanıcısı için mi dediler bilmiyorum ama Luffy kullanamiyorum dedi haki. Big Mom falan bile haki basıp kırmayı denemedi bile. Meyveli olabilir dediğin gibi yorgunluktan haki basamiyorlardir.Meyve kullanıcıları için geçerli değil mi o?
Meyve kullanıcısı için mi dediler bilmiyorum ama Luffy kullanamiyorum dedi haki. Big Mom falan bile haki basıp kırmayı denemedi bile. Meyveli olabilir dediğin gibi yorgunluktan haki basamiyorlardir.Meyve kullanıcıları için geçerli değil mi o?
Manda gözü=Poneglyph Oda yine aşırtmış.Wanolularla bu yamyamlar arasında bi bağ kurman baya makul.
Oden'in kullandığını görmedik ama o Luffy'nin yaptığı kelepçeye değildi. Kairoseki kelepçeye yapılabildiğini görmedik.Oden içten patlatmali haki bilmiyordur. Zaten o yetenek işi bir özellik diye biliyorum
Bunun üstünden çok zaman geçti en son köye yemek getirip sonra 5 dakika kalmadan başka yere gidiyordu xD Ulan bu yemekleri kaidodan çaldık getirdik köye ne olur gidersem, buraya kim gelir gibi düşüncesi bile yoktu. Güncelden at bize günceldenLuffy'i işin içine katmaya çalışan içimizdeki irlandalıları görüyorum, Oden ile aynı cümlede kullanırken destur çekmeniz lazım destur! Luffy'i siz Oden gibi liboşun teki mi sanıyorsunuz?
Yanındaki WB'ye, Roger'a güvenip denizlerde eğlenmeye benzemez realite.
Şöyle bi analiz eder misin kırmızı terörüm durumu manga sayfalarıyla rica etsemBunun üstünden çok zaman geçti en son köye yemek getirip sonra 5 dakika kalmadan başka yere gidiyordu xD Ulan bu yemekleri kaidodan çaldık getirdik köye ne olur gidersem, buraya kim gelir gibi düşüncesi bile yoktu. Güncelden at bize güncelden
Ne edecem ya köye yemek getirip sonra basıp gitmedi mi ee sonra ne oldu o köye ? Az daha elemanların içinden geçiyorlardı tabi az daha olduğu için bir sonuca bağlanmadığı için pek takılmamışsınızdırŞöyle bi analiz eder misin kırmızı terörüm durumu manga sayfalarıyla rica etsem