Şimdi ilk ona bilendi. Hiyori "onu ben öldüreceğim." dedi. Hiyori'nin gücü yeterse Zoro'ya gerek kalmaz. Olur da yetmez ise Monet vs. Tashigi gibi olur. Zoro en son olaya müdahale eder.Oroçi Zoro ile kapışmaz bu saatten sonra. Keşke öyle olsa ama Oroçi aşırı güçsüz bir karakter, bu arc'ın Spandam'ı çıktı adam.
Zoro, Luffynin acısının 1 gidimi ile yerlerde felç gecirecek gibi olurken hepsini yediginde ayakta durabiliyordu. Alışır zamanlaBu adam mümkün değil 1 saat dayanamaz. Icine girdigi an gozleri yok oluyor. 1 saat nere
Doru o sacmaligi unutmusumZoro, Luffynin acısının 1 gidimi ile yerlerde felç gecirecek gibi olurken hepsini yediginde ayakta durabiliyordu. Alışır zamanla
Aklıma tarkan reis geldi zaten Ama oden mal mı çıktı şimdi olay neymiş baya giydirilmiş sitede ?Gerçek kılıç ustası.
Belki Zoro "Eyvallah bacım intikamını ben alırım." triplerine girerse Oroçi ile kapışabilir ama bu Arc'taki esas düşmanının Oroçi olmayacağını düşünüyorum artık. Birkaç ay öncesine kadar Orochi'nin aslında güçlü biri çıkacağına inanıyordum ama şu son birkaç bölüm aksini gösterdi.Şimdi ilk ona bilendi. Hiyori "onu ben öldüreceğim." dedi. Hiyori'nin gücü yeterse Zoro'ya gerek kalmaz. Olur da yetmez ise Monet vs. Tashigi gibi olur. Zoro en son olaya müdahale eder.