bilmem :S dövüş içinde gelişen karakterlerin evreninde iki dakkada farkı kapatmaları beni şaşırtmayacak :dReis her şeyi geyiğe vurmana gerek yok yaw. Sence kalmadılar mı mangada geçen söz belli. :/ Üzüyorsun bazen.
Zaten sevmezdim. İyice nefret ettim.+1 Kaido fazlasiyla korkak ve iğrenç biriymis. Yazık olmuş Oden'e. :/
Tamam da, yine çakallıkla indirmiş. Algıyla falan alakası yok. Oden'in zirve haline geldiğine ve gelişimin durduğuna nasıl karar verdik?Eşitlermiş şimdi sende algı yapma dur.
5 yıl önce olsa Kaido yenilirim demiş sanırım ama adam güçlenmiş o zamanda bu zamana bir de her şeyi yapıp emekli olmak için ülkesine gelen bir Oden var. Yani Kaido güçlenme aşamasında Oden ise zirve gücünde bunları göz önünde bulundurmak lazım.
Raizo ve Kinemon, diğerlerinin yanında çöp bildiğin. Mesela bu Ashura, Kinemon gibi 2-3 tanesini kaldırır atar. :sbilmem :S dövüş içinde gelişen karakterlerin evreninde iki dakkada farkı kapatmaları beni şaşırtmayacak :d
Yav biz sanki Kaido zirve halinde dedik. Kaido güçlenmiştir ama Oden yaşasaydı o da güçlenirdi diyoruz. Yine yaranamadık ya.O yirmi senede Sadece Kaido merdivenleri hızlı tırmandı. Oden'in adamı bile eskisinden daha güçlüydük diyor ama olsun. :/
20 sene king için mi beklemiş bu adam ? Bari 5-10 sene daha verelim de kaido'yla vs atsın.Umarım Denjiro(Kyoshiro) vs King olur 20 senelik bir olay. Delleniyor oğlan
Geçen bölüm en güçlü haliyle döndü demiyor muydu?Zaten sevmezdim. İyice nefret ettim.
Tamam da, yine çakallıkla indirmiş. Algıyla falan alakası yok. Oden'in zirve haline geldiğine ve gelişimin durduğuna nasıl karar verdik?
O zaman geçerler. Yinede geçmişte kalanların şu an için güçlendiği gerçeğini değiştirmiyor.bilmem :S dövüş içinde gelişen karakterlerin evreninde iki dakkada farkı kapatmaları beni şaşırtmayacak :d