Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 Kaido fazlasiyla korkak ve iğrenç biriymis. Yazık olmuş Oden'e. :/
Zaten sevmezdim. İyice nefret ettim.
Eşitlermiş şimdi sende algı yapma dur. :D

5 yıl önce olsa Kaido yenilirim demiş sanırım ama adam güçlenmiş o zamanda bu zamana bir de her şeyi yapıp emekli olmak için ülkesine gelen bir Oden var. Yani Kaido güçlenme aşamasında Oden ise zirve gücünde bunları göz önünde bulundurmak lazım.
Tamam da, yine çakallıkla indirmiş. Algıyla falan alakası yok. Oden'in zirve haline geldiğine ve gelişimin durduğuna nasıl karar verdik?
 
"If it was 5 years ago, you'd have won this battle", says Kaidou

Eğer bu cümle doğruysa. 5 yıl önce Kaido'nun gelişiminin devam ettiği bir yaşta. Oden'in ise gelişiminin sonunda olduğu bir yaşta olduğu anlamını çıkarabiliriz. Kaido ile Oden arasında ciddi bir yaş farkı da olmadığından Kaido'nun da 5 yıl sonra hemen hemen zirve gücünde olduğunu savunmak abartı bir düşünce değil. Ama yok yok Kaido bir yirmi sene daha güçlenmeye devam etmiştir diyelim : P Yoksa Oden Yonkou seviyesi çıkar Kaido'nun en güçsüz Yonkou olduğu anlaşılır aman hiç gerek yok.
 

MuzluYulafEzmesi

Bazı insancıkların sevdiği karakterleri savunurken kılı kırk yarıp bire bin katması ama sevmediği karakteri yererken karakterin tavırlarına tamamen yüzeysel yaklaşması çok çirkin gerçekten :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık