Kaidonun yarası biraz fazla üstte çizilmiş,demekki büyüdükçe yara altta kalıyor.
Oda gibi sıvıyorsun şu an. Sıvacı Luffy fanı seni. Aynen beleş powerup .Oden'e niye balon demis olalım. Enma gerçeği Oden'e zarar etmez. Ama Zoro'nun beleş power up aldığını söylüyoruz işte. Oden'i de bu yüzden aradan çıkardı önü açılsın diye.
Ben açıklamamı yaptım Jacqu’cuğum içim rahat vallaaaaYav bırak. Ne yazdığını bende hatırlıyorum şöyle olursa böyle olur diye yarım yamalak yorumlar atıyordun. Püüüü sana hiç mi inancın yoktu lan Enma'ya.
Odenin güçlendiği bariz yahu da Mihawk ne alaka ?O değil de hep işinize gelen adamlar sonradan üstüne katıyor; Kaido sonradan daha güçlenmiş oluyor, Shanks sonradan daha güçlenmiş oluyor ama ne hikmetse Mihawk ve Oden bunu yapamıyor neden? Çünkü taksimmm :/
Sabahtan beri sıvacı yorumları atan sensin hacı.Oda gibi sıvıyorsun şu an. Sıvacı Luffy fanı seni. Aynen beleş powerup .
Kapatalım bence de.Neyse, üstteki muhabbeti kapatalım.
Reis, sen demedin mi; Oda, iyi ki bize Oden'in sınırını gösterdi de, bu yorumlara aldanmıyoruz. Sen sadece o an için değil ki, komple karşı çıktın. Sırf WB'nin komutanı oldu diye, onu bu seviyede sınırladın. Biz de bu yüzden tartıştık seninle. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Yanlışsa kusura bakma.
Reis Shanks basamakları tırmanırken Mihawk yerinde saymış ya :/Odenin güçlendiği bariz yahu da Mihawk ne alaka ?
Dostum, WB'nin gemisinde komutan olması, şu an Kaido'ya üstün gelmesine engel olmuyor işte, onu diyorum. Neyse, bunu da kapattım.Kapatalım bence de.
E tamam işte: Wb'nin gemisinde tümen komutanı olmak, Roger'ın yanında yancı olmak. Kaido tarafından çorba yapılmak... Ben bu şekilde yazdığımı hatırlıyorum zaten. Ne var bunda?
Sıvıyorsun bushidocuğum. karaktere olan inancın sarsıldı kaçamak yorumlar yaptın geçen hafta. xdBen açıklamamı yaptım Jacqu’cuğum içim rahat vallaaaa
bence böyle güçlü adamları en iyi zayıflatma yöntemi sevdiklerini rehin almadır. Buna benzer bir sahnede görebiliriz diye düşünüyorum