Yerinde saydı diyeni görmedim de Şenks daha çok güçlenmiştir diyeni çok gördüm.Reis Shanks basamakları tırmanırken Mihawk yerinde saymış ya :/
Yerinde saydı diyeni görmedim de Şenks daha çok güçlenmiştir diyeni çok gördüm.Reis Shanks basamakları tırmanırken Mihawk yerinde saymış ya :/
Siz hepiniz Oden vs Kaido’da bi taraf seçerken ben o toplara hiç girmedim. Favorim bile yoktu. “Oden yense olacak kime faydası var” demiştim. Zoro, Kaido’yu parçalayacak hem de Zoro olarak. O zaman da Enma Enma deme .Sabahtan beri sıvacı yorumları atan sensin hacı.
Hiç öyle düşünmüyorum. O gün kimse açıklamasını yapamadı o işin herkes şaşırdıSıvıyorsun bushidocuğum. karaktere olan inancın sarsıldı kaçamak yorumlar yaptın geçen hafta. xd
Yok o tarz imalar vardı. Neyse şimdi Mihawk tartışma çukuruna girmeyelim zira ödülü açıklanana kadar susacam demiştim yine dayanamadım hahahaYerinde saydı diyeni görmedim de Şenks daha çok güçlenmiştir diyeni çok gördüm.
Enma'sız keserse hak veririm.Siz hepiniz Oden vs Kaido’da bi taraf seçerken ben o toplara hiç girmedim. Favorim bile yoktu. “Oden yense olacak kime faydası var” demiştim. Zoro, Kaido’yu parçalayacak hem de Zoro olarak. O zaman da Enma Enma deme .
Kaido çünkü dünyanın en güçlü yaratığı ve 1'e 1'de yenilmez birisi olmuş.O değil de hep işinize gelen adamlar sonradan üstüne katıyor; Kaido sonradan daha güçlenmiş oluyor, Shanks sonradan daha güçlenmiş oluyor ama ne hikmetse Mihawk ve Oden bunu yapamıyor neden? Çünkü taksimmm :/
#bushido banlansın.Hiç öyle düşünmüyorum. O gün kimse açıklamasını yapamadı o işin herkes şaşırdı
Forum da oda da bunu yapıyor. Forumda bu konuda sonradan tartışma çıkmasının tek sebebi de son söz sahibi oda yüzünden.O değil de hep işinize gelen adamlar sonradan üstüne katıyor; Kaido sonradan daha güçlenmiş oluyor, Shanks sonradan daha güçlenmiş oluyor ama ne hikmetse Mihawk ve Oden bunu yapamıyor neden? Çünkü taksimmm :/
Bence bariz değil. Oden yaşasa her türlü daha güçlü olurdu.Kaido çünkü dünyanın en güçlü yaratığı ve 1'e 1'de yenilmez birisi olmuş.
Shanks da WB'ye, BM'a vs vs denk olmuş.
Oden çorba olmuş.
Mihawk seviye ölçer ve her düellodan kaçan adam olmuş.
Hangisinin sonradan güçlendiği hangilerinin yerine saydığı bariz değil mi? Taksim maksim değil yani.