Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro tam Kaido’nun karşısındadır ama ne yapsa kesemez o sırada Enma Zoro’ya seslenir;

Enma: Zorojuro Evlat beni dinle!
Zoro: Ne oldu reis söyle?
Enma: Kaido’nun yarasına nişan al. Oden ile biz onu oradan yardık senin için. Çünkü biliyorduk sende o çap yok, o yüzden oradan yürü.
Zoro: Abi sen çok büyüksün eyvallah!
:alkis::alkis::alkis:
 
Evet yapamasın diye yazdım. Luffy fanları sıkışıp kaldı şu an. Zoro’ya laf edince Oden’e de balon demiş olacaklar. Üstü kapalı Enma falan diyorlar. :hhh:




Zoan meyve kullancısı sürekli Zoan fiziksel gücüne sahip değil mi zaten? Açmasa bile kullanmıyor mu? Bu adamın meyve gücü mistik zaten hep aktiftir.
Oden'e niye balon demis olalım. Enma gerçeği Oden'e zarar etmez. Ama Zoro'nun beleş power up aldığını söylüyoruz işte.:D Oden'i de bu yüzden aradan çıkardı önü açılsın diye.
 
Ben asla gücüne laf etmedim ki, sadece dans ettiğini görmek bende hayal kırıklığı yarattı biraz da mizah olsun diye öyle şeyler yazdım. :D Sevdiğimiz bir adamın o duruma düşmesinin üzüntüsüydü o. Yoksa Oden reisin taa en başından beri savunucularındanım ben Jiso Reissss biliyorsun :D
Yav bırak. Ne yazdığını bende hatırlıyorum şöyle olursa böyle olur diye yarım yamalak yorumlar atıyordun. Püüüü sana hiç mi inancın yoktu lan Enma'ya.
 
Bende bundan bahsettim kesinlikle çaylak Kaido değil.Shanks nasıl imparator olacak güce ulaştıysa bu adam da ulaşmış.Roger ölüp yonko dönemi açıldığı sıralarda yaşanan bir olay zaten.Öldüğünü gazeteden okuyor Oden.Teach 2 yıl içinde bu güce ulaşıyorsa diğerleri için de gayet mümkün.İmparator olduktan sonra üzerine koymak ayrı bir mevzu.Henüz onu yapmamıştır.O bakımdan o sıralardaki Oden için güncel Kaido seviyesi denmesi daha doğru olabilir.
Arada fark var. Kaido Xebec tayfasında bir Miço Shanks da öyle ve Shanks 6 yıl önce Yonkou oluyor. BM ve WB geçmiş nesilden deniliyorken Kaido ve Shanks yeni nesilden deniliyor yani WB~Roger'a göre.

Teach ise zaten belli bir seviyedeydi. Meyvesiz Thatch'ı öldürebildi, Shanks'ı yaraladı mesela. Daha sonra 2 tane türünün en iyi 2 meyvesini yedi. 6. kat mahkumları, meyve çalma ve Marco olayından sonra Yonkou olarak anıldı.

Kisacası Kaido Shanks gibi yeni nesilden. O zaman ki hali şimdi ki haliyle kıyas etmek anlamsız. Şimdi bu korsanlar Shanks, Kaido falan zirve güçlerindeler o zaman ise daha anca güçlenme aşamasında olan korsanları.

Evet yapamasın diye yazdım. Luffy fanları sıkışıp kaldı şu an. Zoro’ya laf edince Oden’e de balon demiş olacaklar. Üstü kapalı Enma falan diyorlar. :hhh:




Zoan meyve kullancısı sürekli Zoan fiziksel gücüne sahip değil mi zaten? Açmasa bile kullanmıyor mu? Bu adamın meyve gücü mistik zaten hep aktiftir.
Fiziksel güçten kastın ne? Dayanıklılık meyve aktifliğine sahip olmaz tabi ki de. Öyle olsa neden bu karakterler Zoan formuna ya da hibrit formuna bürünsün? Daha güçlü oldukları su götürmez bir gerçek.
 
Ya dostum adamı satmışsın, hala kalkıp şöyleydi böyleydi diyorsun.:p Geçelim bu ayakları....Siz karakterin sadece görüntüsüne odaklanın bence. Diğer alanlarına odaklandığınızda patlıyorsunuz çünkü.:a:

Reis YC2 diyorsun, WB zamanları diyorsun, şu anı konuşuyoruz diyorsun, sonra da yanılgı falan diyorsun...o_O
Neyse, üstteki muhabbeti kapatalım.

Reis, sen demedin mi; Oda, iyi ki bize Oden'in sınırını gösterdi de, bu yorumlara aldanmıyoruz. Sen sadece o an için değil ki, komple karşı çıktın. Sırf WB'nin komutanı oldu diye, onu bu seviyede sınırladın. Biz de bu yüzden tartıştık seninle. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Yanlışsa kusura bakma.
 
O değil de hep işinize gelen adamlar sonradan üstüne katıyor; Kaido sonradan daha güçlenmiş oluyor, Shanks sonradan daha güçlenmiş oluyor ama ne hikmetse Mihawk ve Oden bunu yapamıyor neden? Çünkü taksimmm :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık