Üye silindi 1004
Harika birisi cidden. Big Mom tüm itemlarıyla orada olsaydı Kaido'yu öldürecekti herhalde."Sonra baktım zeusu yok. Dedim bunu döverim. Biz Kanka olduk..."
Harika birisi cidden. Big Mom tüm itemlarıyla orada olsaydı Kaido'yu öldürecekti herhalde."Sonra baktım zeusu yok. Dedim bunu döverim. Biz Kanka olduk..."
WB ekibi satıp 3v3 yapmış da olabilitler. WB sonuçta Rogera kankim diyen adamZaten olayın ben 2v2'ye döndüğünü düşünüyorum kim Xebec'i almıştır bilemem ama zirve isimler benim için Roger,WB,Xebec ve Garp olarak kalacak.
Tayfasını satmaz yav WB bu, yoksa satar mı? Ben hiç sanmıyorum satacağını eğer 3 v 3 olmuşsa iş daha kolay olur Roger tarafı için WB diyoruz çünkü.WB ekibi satıp 3v3 yapmış da olabilitler. WB sonuçta Rogera kankim diyen adam
Akainuyla kıyaslarız1 VS 1 ' de Kaido alır - E. Oda
Hahaha, Kaido ile Beyazsakal kıyaslanamaz bir daha umarım.
Belki de ilk WB Roger görüşmesi o olayda oldu. Yalnız WB korkudan Garp'ı görememiş herhaldeZaten olayın ben 2v2'ye döndüğünü düşünüyorum kim Xebec'i almıştır bilemem ama zirve isimler benim için Roger,WB,Xebec ve Garp olarak kalacak.
O olaydan önce bile olabilir yılların kavgasıdır belki ama orada tanımış olma olasılığı da çok yüksek tabi. Xebec en büyük soru işareti bakalım nasıl bir güç sunacak adama.(Tabi gösterirse meh...)Belki de ilk WB Roger görüşmesi o olayda oldu. Yalnız WB korkudan Garp'ı görememiş herhalde
Teach bir power-up daha alana kadar benim için en güçlü imparator Shanks'dir.