Garpı racırı falan kesse ikiye böler bu adam,kaidoya seviniyorum aslında 20 sene önce bile muazzam dayanıkılığına ve fiziksel gücüneKaido fanları nerde lan Kaido'ya üzülmeye başladım.
Garpı racırı falan kesse ikiye böler bu adam,kaidoya seviniyorum aslında 20 sene önce bile muazzam dayanıkılığına ve fiziksel gücüneKaido fanları nerde lan Kaido'ya üzülmeye başladım.
Yavaş gel Garp Oden boş işlerle uğraşırken 4v2 giriyordu.Garpı racırı falan kesse ikiye böler bu adam,kaidoya seviniyorum aslında 20 sene önce bile muazzam dayanıkılığına ve fiziksel gücüne
Yalnız bu bölümden sonra Rocks korsanları ile ilgili olayda hala 2v4 olduğunu düşünen yoktur herhalde.Tarih böyle bir ezik görmedi. Flashback bitince bizimkiler çabucak paketlesinler şunları da adam akıllı rakiplere geçelim.
Sadece ağzında ki kan yok, sağ tarafında ki kılıç yarası da taze duruyor spoilerde. Yani o yarasını da Oden vermiş gibi durmakta.Kaidonun ağızında kan olması bir anlam ifade etmez dövüş uzasa oden alamazdı zaten , oden full bandaj içinde
Zaten 2 v 4 olmamıştır Roger ve Garp çöpleri aradan kolayca sıyırmıştır gördüğün üzere Olay sonradan 2 v 2'ye bağlanmıştır.Yalnız bu bölümden sonra Rocks korsanları ile ilgili olayda hala 2v4 olduğunu düşünen yoktur herhalde.
Bigmom serinin bugı olacak sanırım.Yaşayan diyorum ya zaten. Big Mom reis
Yok ya ben orayı 2v1 görüyorum. Garp ile Roger zirve hallerinde değildir o zaman. Tabii 2v2 olursa da şaşırmam.Zaten 2 v 4 olmamıştır Roger ve Garp çöpleri aradan kolayca sıyırmıştır gördüğün üzere Olay sonradan 2 v 2'ye bağlanmıştır.
Şimdiki odenle o zamanki oden bir değil. Daha güçlü şuan. Roger bu odeni fırlatamazdı bence.Bölüm şaheser niteliğinde Nerede Oden'i poşet gibi fırlatan Roger nerede Oden'den kötek yiyen Kaido çok güzel bir bölüm la. Cidden farklı seviyenin insanları Roger,WB,Garp,Xebec.