Vurursa dedim zaten,Kaido gel vur bana demiş olabilir önce gücünü ölçmüştür belkiYavaş gel Garp Oden boş işlerle uğraşırken 4v2 giriyordu.
Vurursa dedim zaten,Kaido gel vur bana demiş olabilir önce gücünü ölçmüştür belkiYavaş gel Garp Oden boş işlerle uğraşırken 4v2 giriyordu.
Kaido gel vur bana mı demiştir bilmiyorum da sağlam ayar yemiş.Vurursa dedim zaten,Kaido gel vur bana demiş olabilir önce gücünü ölçmüştür belki
+1Teach bir power-up daha alana kadar benim için en güçlü imparator Shanks'dir.
Kral hakisi olduğunu unutup koşa koşa kurtarmaya çalıştı diyorsun yani :lOden'in eleştirilmeyi hak ettiği bölümler oldu ancak bu bölüm şu ana kadar gayet normal gözüküyor bence. Her baba çocuğunun çığlığını duyunca bir anlık ne oluyor deyip bakakalır.
Ayrıca şunu görmüş olduk bu seviyelerde darbe almaktan kaçınacaksın.. Akainu ve Kaido bize bunu gösterdi.
Savunma konusunda bu seviyedeki adamlardan Kaido ve özellikle BM'nin artısı var gibi gözüküyor. Onlar böyle bir darbe aldıklarında dahi saf dışı kalmayabilirler.
Saldırıyodunuz Sanjiye işte bu Zoro bu power upı haketmiyor mahou shoujo zoro.Enma 1'i 10 yapıyorsa çok saçma olmuş bence Bazı arkadaşlar luffy'in vitesleri ile karıştırmış Luffy meyve ve haki gücü kullanarak o güce ulaşıyor ama enma öyle değil nami dahi alsa 1'i 10 yapıyormuş çok basite kaçma olmuş . Bence kılıç ustasının gücü kılıç'dan değil kılıcı kullanan kişiden olmalı yani kılıç 1 olan gücü 10 yapıyorsa ne anladım ben bu işten
Giderek daha güzel oluyor hahaSpoilers:
Kaido: he was giggle “It’s all fake, we were in bad situation if it’s without clone clone fruit user”