Dövüş hakkında şu kadar gün lafı yok mu? Hayret.
Tabi herkes farklı düşünüyor ama ben olaya ileriye dönük olarak bakıyorum, yani seçimleri sonucunda ülkesi ve kendisi ne kazandı SIFIR. Eğer o gün karısı ve yeteneği olmasaydı ne hanedan kalırdı, ne miras ne Wano. Oden hatalarla dolu bir hayat yaşadı.İşte bakış açısı farkı. Tüm kararlarında hak veriyorum reise.
Oden'den beklentim düşmedi de Yonkou seviyesinde diyebilmemiz için Mangaka'nın bize bir sinyal vermesi lazım. İki Yonkou carpisinca gokler yariliyor bunu cizmesindeki amaç simgesel bence. Öyle bir sete ihtiyac var. Onun dışında bir Yonkou'dan eksik bir tarafı yok. Yaşasa ne seviyede olurdu bilinmez. Ama o zamanki güçlerini hala tam bilmiyoruz. Kaido'nun üç yıl öncesinde Moriah ile savaşmış olma felan durumları da var.Orası öyle ama son zamanlarda beklentisini düşürmüştü sanki Oden'den. Güç konusunda hafiften sattı gibi. @Alpamis Doğru mu?
Forumda nefret döngüsü oluştu. Bir Naruto şart. Yoksa Naruto ben miyim?
Momo esir düşmese olurmuş.Dövüş hakkında şu kadar gün lafı yok mu? Hayret.
Luffy'nin yoluna kurban gardaş. Oden'i aşar o yollar.Hahaha Tam olarak nereden peki? Luffy’nin tek yediği yerde mi?
Neyse reyiz biz Luffy’i de severizLuffy'nin yoluna kurban gardaş. Oden'i aşar o yollar.
Sevmeyip de ne yapacan? Allah'ın uyuz Wano kapılarını açmak bile krala kalmış. Hayır KK mı olacak yerel yönetimlerin sorunlarıyla mı uğraşacak bu çocuk? :S Rahat da vermiyorlar.Neyse reyiz biz Luffy’i de severiz