Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 970 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bakış açısı farkı. Tüm kararlarında hak veriyorum reise.
Tabi herkes farklı düşünüyor ama ben olaya ileriye dönük olarak bakıyorum, yani seçimleri sonucunda ülkesi ve kendisi ne kazandı SIFIR. Eğer o gün karısı ve yeteneği olmasaydı ne hanedan kalırdı, ne miras ne Wano. Oden hatalarla dolu bir hayat yaşadı.
 
Orası öyle ama son zamanlarda beklentisini düşürmüştü sanki Oden'den. Güç konusunda hafiften sattı gibi. @Alpamis Doğru mu? :D

Forumda nefret döngüsü oluştu. Bir Naruto şart. Yoksa Naruto ben miyim?
Oden'den beklentim düşmedi de Yonkou seviyesinde diyebilmemiz için Mangaka'nın bize bir sinyal vermesi lazım. İki Yonkou carpisinca gokler yariliyor bunu cizmesindeki amaç simgesel bence. Öyle bir sete ihtiyac var. Onun dışında bir Yonkou'dan eksik bir tarafı yok. Yaşasa ne seviyede olurdu bilinmez. Ama o zamanki güçlerini hala tam bilmiyoruz. Kaido'nun üç yıl öncesinde Moriah ile savaşmış olma felan durumları da var.
 
WB oden'in ölümü illa ki duydu hadi duymadı bu adam hiç yıllarca dur bir wanoya gidelim de eski tayfa üyemizi ziyaret edelim de demedimi ? merakla bekliyorum kaidonun yani wb'nin eski tayfa üyesinin oden'i öldürme haberin'den sonra nasıl bir tavır sergiledi acaba wb .
 
Nerede bu Kaido'nun hibrit formu. Oda ne kadar korkak adamsın karakterleri ezdirmeye korktuğun için şekilden şekle sokuyorsun. İnatla antik ve mistik zoanları bu forma almıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık