MİRAS KALAN İRADE
Başından beri doğru taraftaymisiz. 9 samuray olarakKaido'nun unvanı artık Oden'e aittir. Vatana millete hayırlı olsun. Dünyanın en güçlü yaratığı Oden-sama <3
Şarlatan gitsin başkasını bulsun. Bu doktor kapalı ona.Kadıncağız bütün trajedilere çıplak gözle şahit olmuş. Bu travmaları kaldıramayınca da depresyona girip kilo almış sürekli. Artık üzülme Shinobu, yaralarını sarmak için mucize doktor Torafaruga Low geldi.
Bu gurur hepimizin. Seninki güncelde kapışacak.Başından beri doğru taraftaymisiz. 9 samuray olarak
Ah ah benim reis de King ile kapissaymis keşke
Eski haliyle gelse yakıştırırdın ama değil miŞarlatan gitsin başkasını bulsun. Aaa kime yamamaya çalışıyorsunuz pis cadıyı.
Hayır. Kabul etmezdim. Pis cadı daha hatasını kabul etmiyor. Hala almamış dersini.Eski haliyle gelse yakıştırırdın ama değil mi
Enma>Kaido. Bu netleşmiştir. Zoro da Kaido'yu zaten Kaido'dan güçlü olan bir şeyle kesecek. İşin sonu tee başından belli. Sıkıcı abi yea.Arkadaşlar hadi var mısınız bütün olayı Enma’ya yükleyelim? Oden çöp deriz bu sayede?
Luffy'nin G4 formunda sertleştirme ile gerilimden yararlanıyor bir haki koyup 10 haki almıyor.Luffy'de meyve olmasaydı g4 formunda kullandığı hakiyi kullanamazdı demek gibi bir şey. Enma'sız kesemiyorsa Luffy neden diğer formlarında o kadar haki kullanamıyorlar mesela?
Aman neyse. Shinobu'nun geldiği duruma çok üzüldüm @Aiden Neymiş ne olmuş, Law'a da yazık. :/ Bir 20 sene önce tanışsalardı keşke.
Duyduğuma göre Wano erkeklerinin gelişimi tam Oden'in öldüğü yaşta duruyormuş. Yani yaşasalar bile eşşek kadar olan Kaido merdivenleri Shanks edasıyla hızla tırmanıp makası açacaktır.Arkadaşlar şimdi aldığım bilgiye göre Kaido bu dövüşte 8 yaşındaymış. Yani Momo’yu rehin alma olayı affedilebilir bence. Sonuçta çocuk aklıyla yapmış bunu. Ve Şu an ki Kaido o zamana göre baya baya baya baya ama baya güçlüdür. O yüzden Oden’i çok gözünüz de büyütmeyin bence.