Üye silindi 1004
Kahkaha atacağım. İsmi çorba olan bir adamı yine çorba yaparak öldürmek net iyi mizah.Sonraki bölüm herkes ağlayacak Oden sevmeyen bile ağlayacak kaynamış su nedir ya
Kahkaha atacağım. İsmi çorba olan bir adamı yine çorba yaparak öldürmek net iyi mizah.Sonraki bölüm herkes ağlayacak Oden sevmeyen bile ağlayacak kaynamış su nedir ya
Ben böyle bir şey demedim ama sen dediysen demişte olabilirim kendi hakkımda şüpheye düştüm şimdi. Allahım yardım et Alpamis beni yok ediyorEhehe Enma Zoro'nun gücünü artırmıyor kısıyor tamam mı olay Zoro'da.
Tamam da benim altını çizmek istediğim şey hile ile çökmesi ve sonuçta Oroçi gibi bir eziğe muhtaç olmuş mu? Olmuş.Çökmektir.
Fakat Kaido istenmediği yere çökmemek için Orochi'yi kullanıyor işte. Şimdi Kaido bizzat kendi çökse ne olacak? Halk direnecek.
Halk direnince ne olacak? Fabrika kuramayacaklar kursalar bile sabote edilecek. İşçilik yapmak istemeyecek kimse. Üstüne milleti kestikleri için işçilik yapacak kimse kalmayacak. Yani çökmek güçten bağımsız işte.
Kadıncağız bütün trajedilere çıplak gözle şahit olmuş. Bu travmaları kaldıramayınca da depresyona girip kilo almış sürekli. Artık üzülme Shinobu, yaralarını sarmak için mucize doktor Torafaruga Low geldi.Luffy'de meyve olmasaydı g4 formunda kullandığı hakiyi kullanamazdı demek gibi bir şey. Enma'sız kesemiyorsa Luffy neden diğer formlarında o kadar haki kullanamıyorlar mesela?
Aman neyse. Shinobu'nun geldiği duruma çok üzüldüm @Aiden Neymiş ne olmuş, Law'a da yazık. :/ Bir 20 sene önce tanışsalardı keşke.
Elbaf en güçlü ulus dediği için biraz umudum var ama orada da zulüm işlenir kesin :/Oden'i de kral sayabiliriz bence. Elbaf'tan da Oden gibi biri çıkar belki.
O shinobu olmamalı ya. Lawa yakışmıyor :/Aman neyse. Shinobu'nun geldiği duruma çok üzüldüm @Aiden Neymiş ne olmuş, Law'a da yazık. :/ Bir 20 sene önce tanışsalardı keşke.
Torafaruga Ro'dan ümitliyim. Hatta bu ikili üzerinden Kurbağa Prens masalını ilşlediğini düşünüyorum. Law bir kere öpse Shinobu fıstık gibi olacaktır.Kadıncağız bütün trajedilere çıplak gözle şahit olmuş. Bu travmaları kaldıramayınca da depresyona girip kilo almış sürekli. Artık üzülme Shinobu, yaralarını sarmak için mucize doktor Torafaruga Low geldi.
ZalimKahkaha atacağım. İsmi çorba olan bir adamı yine çorba yaparak öldürmek net iyi mizah.