Doğru onu unutmuşum. Bir tane kral vs güçlü olsun be. Hepsi mi ezik olur. Bitsin şu fb sıkıldım.Oden'in babası da Oden kadar güçlü durmuyor zaten. Oden farklıymış bunlardan.
Mükemmel bir kanıt bu of. Şu an ne diyeceğimi düşünmem lazım çok kötü köşeye sıkıştım bu argümanlaYan basmalar başlamış.
Enma olmadan kesemese ne olur ki? Enma Oden'in sahip olduğu bir güç değil mi?Bununla ilgili muazzam bir kanıtın var mı peki reyiz?
Oden'i de kral sayabiliriz bence. Elbaf'tan da Oden gibi biri çıkar belki.Doğru onu unutmuşum. Bir tane kral vs güçlü olsun be. Hepsi mi ezik olur. Bitsin şu fb sıkıldım.
Ehehe Enma Zoro'nun gücünü artırmıyor kısıyor tamam mı olay Zoro'da.Mükemmel bir kanıt bu of. Şu an ne diyeceğimi düşünmem lazım çok kötü köşeye sıkıştım bu argümanla
Çökmektir.Yuba’cığım istenmediğin bir yere yeleşmek nedir?
Olur mu kanka ne diyorsun sen öyle? Luffy’nin meyvesi doğuştan geliyor mesela. Her şeyi geçtim Luffy’nin meyvesi olmasa yine de böyle efsane olurdu. Ne zaman meyve Luffy’e avantaj sağlamış delikanlı gibi söyle?Enma olmadan kesemese ne olur ki? Enma Oden'in sahip olduğu bir güç değil mi?
Oden'le savaşan, Enma'ya rağmen Oden'i yenmek zorunda değil mi?
Değişik.
Luffy'de meyve olmasaydı g4 formunda kullandığı hakiyi kullanamazdı demek gibi bir şey. Enma'sız kesemiyorsa Luffy neden diğer formlarında o kadar haki kullanamıyorlar mesela?Enma olmadan kesemese ne olur ki? Enma Oden'in sahip olduğu bir güç değil mi?
Oden'le savaşan, Enma'ya rağmen Oden'i yenmek zorunda değil mi?
Değişik.