Bunun ne önemi var? Üstüne gittiği ikimci saldırı da resmen canını almaya gidiyor adam. Ama vuramıyor işte. Vuramadıktan sonra da hasar verememiş oluyor. O zaman tabi kalkar çünkü 2. Hasarı veremiyor ama verse durumlar farklı olur bu kadar basit.Ne nasıl ya? tek vuruşluk canı kalan adam anında kalkıp tek mi atar adama?
Tamam da reis adam boşa düşmüş tamamen anlık bir şoka girmiş dikkati dağılmış orada kafaya yemiş. Ama olay şu; Oden bire bir adil bir dövüşte bunu yener miydi? Bence yenerdiAyıkamadığın bir şey var hacı benimde canımı sıkıyor bu iş Kaido basic attack ile tek atmış Oden'e bildiğin tek.
Zaten eminim yıllarca, sayfalarca tartışılacak bi vs oldu bu. İsimler değişecek konular değişecek ama Kaido vs Oden hiç bir zaman bitmeyecek...Yok direk öyle bir şey demedim. Savunma halinde olması İle Beyazsakalın arkasında belirmesi ve fark etmemesi farklı şeyler. Ayrıca Kaidou vesaire ne alaka oraya girersek çıkışı olmaz diyeyim
Bence dövemez. Oden aşırı hızlı, ve direk yarıp geçiyor. Çift kılıçla kendini savunabilir topuza karşı.Kaido adil bir dövüşte Oden'i döver mi ?
Bak şimdi bu soruya bin türlü cevap gelebilir ve hepsi bir yere kadar haklı olur. İşte tam da bu yüzden Oda sen yazma birader başka biri yazsın şu seriyi.
Ben onda değilim zaten hile hurda ile vurabildi adama ama dayanıklılık kısmında failleniyor pff Oda sıvıyor.Bunun ne önemi var? Üstüne gittiği ikimci saldırı da resmen canını almaya gidiyor adam. Ama vuramıyor işte. Vuramadıktan sonra da hasar verememiş oluyor. O zaman tabi kalkar çünkü 2. Hasarı veremiyor ama verse durumlar farklı olur bu kadar basit.
Tamam da reis adam boşa düşmüş tamamen anlık bir şoka girmiş dikkati dağılmış orada kafaya yemiş. Ama olay şu; Oden bire bir adil bir dövüşte bunu yener miydi? Bence yenerdi
Oda'nın ekmeğiTabi Oda’ya da ayrı sövmek lazım. Boşuna sinir etmiyor milleti çakal herif.
Halbuki tek yapması gereken öncesinde de vuruştukları göstermekti. Neyse çevirisi çıksın, pek sanmıyorum ama şu kadar dövüştüler diye anlatmıştır belki. En azından öncesi varmış deriz.Ben onda değilim zaten hile hurda ile vurabildi adama ama dayanıklılık kısmında failleniyor pff Oda sıvıyor.