O nasıl bir değişim onu anlamadım, kadın yaşlandıkça kısalmış. Kyoshiro ile Denjiro da benzemiyor ama o çıkaracak herhalde yoksa nerede bu adam .sShinobu'nun bu değişimine bakınca, Denjiro'nun da Kyoshiro olması çok normal gelmeye başladı.
O nasıl bir değişim onu anlamadım, kadın yaşlandıkça kısalmış. Kyoshiro ile Denjiro da benzemiyor ama o çıkaracak herhalde yoksa nerede bu adam .sShinobu'nun bu değişimine bakınca, Denjiro'nun da Kyoshiro olması çok normal gelmeye başladı.
Millete duruş dersi vermiyorum.Hakaretten her hafta ban yiyen ben değilim.
Yani insanların spoiler yorumlarına ulaşabilmesini bu kadar umursuyor olsaydın,konu üzerinden değil profilden/özelden bunu yazardın diye düşünüyorum.Hem de tartışma bitmişken bunu yazman,bunda bir art niyet ararım.
Gerçi ada lafı geçiyordu sanki orası için ama bilemedim. Belki hareket eden bir adadır.İhtimali var bence. Ada baya benziyor kendisine çünkü. Artık ırkı her ne ise onunla bağlantılı olabilir.
Burun, kaş ve çene yapıları andırıyor. Boyu da uzun. Shinobu'dan çok benziyor hiç değilse.O nasıl bir değişim onu anlamadım, kadın yaşlandıkça kısalmış. Kyoshiro ile Denjiro da benzemiyor ama o çıkaracak herhalde yoksa nerede bu adam .s
O nasıl bir değişim onu anlamadım, kadın yaşlandıkça kısalmış. Kyoshiro ile Denjiro da benzemiyor ama o çıkaracak herhalde yoksa nerede bu adam .s
Arc sonu çok güzel bir aşk hikayesine tanık olacağız inşallah Buna inanan üçümüz bu olayı kutlayacaz o günDuvağı da öyle tutacak arc sonu
Law bunun ne halt olduğunu biliyordu da çaktırma..O pis cadı, kesin hain çıkmalı. Ümüğünü sıkacağım onun.
Keşke ecchi spin-off bölümü de çıksa arc sonyArc sonu çok güzel bir aşk hikayesine tanık olacağız inşallah Buna inanan üçümüz bu olayı kutlayacaz o gün
Başından beri Wano'nun yanı başında o şekilde bir ada bulunması bana mantıklı gelmiyor. Eğer doğal bir adaysa da Wano'yu salsınlar Kaido'ya. Tam reislik mekan olmuş.Gerçi ada lafı geçiyordu sanki orası için ama bilemedim. Belki hareket eden bir adadır.
Burun, kaş ve çene yapıları andırıyor. Boyu da uzun. Shinobu'dan çok benziyor hiç değilse.
Shinobu hain çıkarsa diyelim.Law bunun ne halt olduğunu biliyordu da çaktırma..