Savaş başkentte mi olacak acaba? Ryuma'nın da ejderhayı başkentte kestiğini söylemişti Onimaru. Paralellik mi yapacak bakalım. Gerçi Oden tam olarak kesememiş ama neyse.Güzel çizmiş atmosfer olarak.
Savaş başkentte mi olacak acaba? Ryuma'nın da ejderhayı başkentte kestiğini söylemişti Onimaru. Paralellik mi yapacak bakalım. Gerçi Oden tam olarak kesememiş ama neyse.Güzel çizmiş atmosfer olarak.
Süzülüşe bak be!! Adeta "Ladyboy Lordunuzu çeyrek atmaya geldim." diyor.Başkentte Kaido gelmiş galiba.
O zamanlar Onigashima hakkında hiç bilgi geçti mi? Sonradan oraya konulmuş gibi düşünüyorum ben hep.Savaş başkentte mi olacak acaba? Ryuma'nın da ejderhayı başkentte kestiğini söylemişti Onimaru. Paralellik mi yapacak bakalım. Gerçi Oden tam olarak kesememiş ama neyse.
Henüz bilgi geçmedi sanırım. Kaido'nun ana gemisi gibi bir şey olmasın?O zamanlar Onigashima hakkında hiç bilgi geçti mi? Sonradan oraya konulmuş gibi düşünüyorum ben hep.
Boş kes demedik mi sana.Hakaretten her hafta ban yiyen ben değilim.
Yani insanların spoiler yorumlarına ulaşabilmesini bu kadar umursuyor olsaydın,konu üzerinden değil profilden/özelden bunu yazardın diye düşünüyorum.Hem de tartışma bitmişken bunu yazman,bunda bir art niyet ararım.
Raizo Ashura ile Neko'nun arasında mı olacak? Niye yoralım?Son sayfadaki kın sıralamasını güce yoran çıkmamış hayret.
İhtimali var bence. Ada baya benziyor kendisine çünkü. Artık ırkı her ne ise onunla bağlantılı olabilir.Henüz bilgi geçmedi sanırım. Kaido'nun ana gemisi gibi bir şey olmasın?
O pis cadı, kesin hain çıkmalı. Ümüğünü sıkacağım onun.Shinobi net hain, kadın o kadar güzelken haram yemekten ve milletin vebaline girmekten, sıfatı değişmiş. O zamanlarda Orochiye çalışıyordur.. Sevimsiz.