Law çok şanslı bir karakter. Gençliğinde baya güzelmiş Shinobu. )
Ha birine gönderme yapacaksam bir daha ki sefer sana sorarım artık,alıntılasam mı etiketlesem mi diye :d öylesi daha makbul olur en azından senin gönlün rahatlar değil mi :ddd aynen o kadar korkuyorum ki yorumumdan kaçınıyorum askljdkaldsj ne boş yaptınNe alakası var ki? Sazan gibi atlamakla fikirlerimin hala arkasındayım bölümün çıkıp çıkmaması gelen bilgiler ışığında insanların çoşup çoşmaması emip gömmesi kadar normal bir şey yok bence sen kendi fikirlerini bir gözden geçir. Ölü taklidi yapmayın dedikten sonra o aslında kendini biliyora getirmen yorumundan nasıl kaçtığını gösterir birini hedef göstereceksen beni alıntıladığın gibi kişiyi alıntılar ölü taklidine mi yattın diye sorarsın yani geç bu işleri. Ben yeşilcilerle sürekli tartışırım onlardan gaz aldığım falan yok.
Ha birine gönderme yapacaksam bir daha ki sefer sana sorarım artık,alıntılasam mı etiketlesem mi diye :d öylesi daha makbul olur en azından senin gönlün rahatlar değil mi :ddd aynen o kadar korkuyorum ki yorumumdan kaçınıyorum askljdkaldsj ne boş yaptın
yolun açık olsun canım :d
Az öte gidin. Robin'den başkasına varmaz oDuvağı da öyle tutacak arc sonu
Şu arkadaşı geldiği kahveye geri gönderin. Okeye dönsün.Tükürdüğünü yalamak bir duruş olmuyor,uyandırayım.
Şimdi bazıları için bir süre ölü taklidi yapma zamanıdır :d