Töbe de lan.Kiku'nun bakışını nerede görsem tanırım. Griffith bakışı bu. Eyvahlar olsun...
Töbe de lan.Kiku'nun bakışını nerede görsem tanırım. Griffith bakışı bu. Eyvahlar olsun...
Dalga geçiyorlar sanırım iradesi ile oynamışlar. Tuhaf tuhaf danslar, gülüp ağlamalar, önüne bir şey atmalar çok acayipAkıl oyunları yapıyorlar sanırım çorba reise.
Mantıklı.Apoo ile beraber gölgelerini göedüğümüz mahlukatlar vardı. Onlar ada hareket ettirebilecek boyutta gibiler.
Ada mı? :/ Bir ağaçtan bir kaç kat büyüktü yahu onlar sadece.Apoo ile beraber gölgelerini göedüğümüz mahlukatlar vardı. Onlar ada hareket ettirebilecek boyutta gibiler.
Ne ettin sen ya. Öyle bir şeyde var ya bırak burayı dünyayı düşünemiyorum.Şimdi Orochi bide Zoroyu kırarsa gör sen gümbürtüyü, ben intihar eden Zoro fanları olabilir diye düşünüyorum. Neyse bu Orochiyle Kaidoyu öldürsünler artık çünki bunların geri dönüşümüde olmaz. Ulan Oden türk filmlerindeki kötü yola düşen genç kızlar gibi olmuşsun acıdım sana, Wano halkıda aynı türk halkı gibi zulme gülüyor geçiyor bense insan olduğumdan utanıyorum.
Konuşmaları o kadarmış gibi gösterildi. Ama belki öncesi vardır. Olabilir.Mantıklı ama bu Hawkins i döverken acaba sordu mu? Başka birileri, hain felan var mı? Diye belki de o en sonda Drake dediğimiz adam da söylemiş olabilir.
Sayıları epey fazla gibi. 8 tane bu panelden sayılıyor.Ada mı? :/ Bir ağaçtan bir kaç kat büyüktü yahu onlar sadece.
Sıradan bir dev kadar büyük duruyorlar. Oars'a kıyasla muhtelemen çok küçükler.
Haha : ))Shinobi net hain, kadın o kadar güzelken haram yemekten ve milletin vebaline girmekten, sıfatı değişmiş. O zamanlarda Orochiye çalışıyordur.. Sevimsiz.
Big mam sanki çok mu? Farklı o daha kötü direk Hannibal ayrıca Big Mam arada zayıflıyor xdHaha : ))
Güzel tespit ama Big Mom olayı bozuyor.
AlvidaBig mam sanki çok mu? Farklı o daha kötü direk Hannibal ayrıca Big Mam arada zayıflıyor xd