Dans eden Oden yav. Kadın duruyor yerinde. Oden olsa da olmasa da ne farkeder zaten?
Her türlü bu durum saçma sapan bir iş.
Her türlü bu durum saçma sapan bir iş.
Kadın uyanış açmış istediğini dönüştürebiliyor : ))O paneldekinin Oden olmadığı kesin en azından. İlk gelen spoiler resimdeki ise hala garip. Yaşlı kadın da izliyor gibi. Anlamadım.
Ben ona şaşırdım sen nasıl savundun harbi hahahOden garibim o kadar yalnız kaldı ki...Zaten kendi memleketinde zor duruma düşmüşken bir darbe de sevenlerinden geldi. Reisi dinlemeden idam ettiler. Ben bile Oden savundum bugün.
Gider gider. Ölümünü güzel ayarlar Oda. Buna eminim ben.
Yarın acsan sıkıntı olmazdi sanırım geyik. Spoiler okumayan var çokça. Acele yaptınBen böyle bir şey görmedim o kadar arastirdim yazarken hahahahahaha
Kaido'yu yaralayacak altı üstü. Deniz Kralı, Yonkou kolu alıyor bu evrende. Yaralamak mı şov?Haftaya Oda, Oden'e şov yaptıracak. Hazırlanın şimdiden.
Öyle olursa güzel olur. Yani kötü olur ama Oden olmaması güzel.Kadın uyanış açmış istediğini dönüştürebiliyor : ))
Kaido'da meyve de varmış. Adam ejder meyveli Kaido'yu yaracak, daha ne olsun? Bir de yenilmezse işte o zaman tam şov olur.Haftaya Oda, Oden'e şov yaptıracak. Hazırlanın şimdiden.