Saçma sapan bir iş işte.Şu Wanoda 9 kın + Odeni durdurabilecek bi güç mü var bunlar eziyet görüp duruyor? Bu 9 kın kadar boş beleş vasıfsız bi ekip görmedim ben ya.
Oden dans ederken Orochi’nin yanındaki o yaşlı kadın değil mi?
Spoilerda yazana göre konuştum ama bence yazılan gibidir ya. Oden'in dans ettiğini sanmıyorum. Benzerlik olabilir, iki farklı sayfa olabilir.Dans eden Oden.
Luffy'den de koşarak kaçıyordu. İlginç bir adam. Herhalde ölüm riski ne kadar yüksek olursa o kadar dövüşesi geliyor.Moria'ya helal olsun şimdi. Kaido ve Teach'in karşısına çıkabiliyor korkusuzca.
Ya da ilk gelişte Oden bir tuhaflık sezip, Roger ve tayfasına "Benim memlekette bir tuhaflık var. Hele gelin bir bakalım" deseydi. Of, hayal edemedim neler olacağını.Baba da Rayli de Odeni sevmiyor. Telefon numarasını bile bırakmamış. Den Den Mushi ile bi alo dese WB orayı darmaduman ederdi ama gelir miydi o şey
Moria> OdenMoria'ya helal olsun şimdi. Kaido ve Teach'in karşısına çıkabiliyor korkusuzca.
Aynısını düşündüm geçen. "Ya o kadar getirdiniz beni bi iki gün dinlenin" deseydi Oden.Ya da ilk gelişte Oden bir tuhaflık sezip, Roger ve tayfasına "Benim memlekette bir tuhaflık var. Hele gelin bir bakalım" deseydi. Of, hayal edemedim neler olacağını.