Üye silindi 1004
Çok seksist ve eril bir dil olacak ama bi gelinlik giydirmeleri eksik kalmış.
Dans eden Oden değil yalnız. Şekil değiştiren yaşlı kadın. Oden suretine bürünüp halkın önünde dans ediyor.Kolpaçino'daki kostüm giydirip dans ettirme olayına dönmüş işler. Oden'i tek bölümde yok etti yazar.
İzlemedim de... Bizde Oden'e güleceğiz gibiKomikti ama ya ben çok gülmüştüm bu filme
Rica ederim. Çat pat bir şeyler yazmaya çalıştım.1) Neden yarı çıplak? Çırılçıplak dans etsin.
2) 'Babası da'' derken acaba Oden, Orochi'nin shogun olmasını babasının istediğini mi sanıyor?
@Çörekçioğlu Luffy çeviri için teşekkür ederim.
Oden’e gülen gülmüş. Baksana arkada Oroçi gülüyor haline zatenİzlemedim de... Bizde Oden'e güleceğiz gibi
Baba da Rayli de Odeni sevmiyor. Telefon numarasını bile bırakmamış. Den Den Mushi ile bi alo dese WB orayı darmaduman ederdi ama gelir miydi o şeyBaba gel dese, Kaido yeryüzünden silinirdi.
O dans edenin Oden olmadığını biliyorsun di mi?Oden’e gülen gülmüş. Baksana arkada Oroçi gülüyor haline zaten
Oden dans ederken Orochi’nin yanındaki o yaşlı kadın değil mi?Dans eden Oden değil yalnız. Şekil değiştiren yaşlı kadın. Oden suretine bürünüp halkın önünde dans ediyor.
Küçük düşürmenin bir parçası. Etek giydirme, eşeğe oturtma, çırılçıplak soyma bir yöneticiye yapılan küçük tatsızlıklardan birisi. Gerçi delirdikten sonra kendi soyunduysa Oden bastırdığı duyguları dışa vurmuş.1) Neden yarı çıplak? Çırılçıplak dans etsin.
2) 'Babası da'' derken acaba Oden, Orochi'nin shogun olmasını babasının istediğini mi sanıyor?
@Çörekçioğlu Luffy çeviri için teşekkür ederim.