İşte görmek istediğim yorum, çizeceğin seriyi sevim Oda.Şu Wanoda 9 kın + Odeni durdurabilecek bi güç mü var bunlar eziyet görüp duruyor? Bu 9 kın kadar boş beleş vasıfsız bi ekip görmedim ben ya.
İşte görmek istediğim yorum, çizeceğin seriyi sevim Oda.Şu Wanoda 9 kın + Odeni durdurabilecek bi güç mü var bunlar eziyet görüp duruyor? Bu 9 kın kadar boş beleş vasıfsız bi ekip görmedim ben ya.
La harbiden Moria kadar olamamışlar.Moria'ya helal olsun şimdi. Kaido ve Teach'in karşısına çıkabiliyor korkusuzca.
Sonuç, en sevilmeyen shichi belki de. Kum abi kadar değer görmüyor malesef Moria adam, bir de tayfasina önem de veriyor diğerlerine nazaran.Moria'ya helal olsun şimdi. Kaido ve Teach'in karşısına çıkabiliyor korkusuzca.
Roger tek başına dalar, Kaidoya kocek taktirir, başkentte oynatirdi Oden gibiYa da ilk gelişte Oden bir tuhaflık sezip, Roger ve tayfasına "Benim memlekette bir tuhaflık var. Hele gelin bir bakalım" deseydi. Of, hayal edemedim neler olacağını.
Zaman atlamasından öncekiler kalsınTüm One Piece ciltlerimi bir çöp tenekesine koyup ateşe vermeye gidiyorum. Görüşürüz arkadaşlar.
Cidden alayı pirinç toplayan köylü
Dans eden yaşlı kadın değil, sıradan birini Oden'e çevirmiş. Oden de Orochi ile 5 yıllık anlaşma yapmış zaten.Spoiler da Oden hapsolmuş yerine şekilci nene geçmiş deniyor ama Oden dans ederken izleyenler arasında şekilci nene var. Hangisi doğru *******? İkisi de skandal, ama ikincisi öyle bir skandal ki tövbeler olsun Oda sen ne yaptın lan dedirtir adama. Bölüm çıksın bir an önce de bakalım. Tadım kaçtı yeminle