Dünyanın gelmiş geçmiş en güçlü iki adamının kankası ol, buna rağmen üç kuruşluk adamlar seni dansöz gibi sokaklarda oynatsın.Aynısını düşündüm geçen. "Ya o kadar getirdiniz beni bi iki gün dinlenin" deseydi Oden.
Dünyanın gelmiş geçmiş en güçlü iki adamının kankası ol, buna rağmen üç kuruşluk adamlar seni dansöz gibi sokaklarda oynatsın.Aynısını düşündüm geçen. "Ya o kadar getirdiniz beni bi iki gün dinlenin" deseydi Oden.
Law ın tayfa > 9 kın xdGerma bile 9 Kın'dan fazla işe yarıyordu ha! En azından vur kaç operasyon becerileri vardı.
Dün verdiğim spoilera laf ettiniz, bak ne geldi?Spoiler da Oden hapsolmuş yerine şekilci nene geçmiş deniyor ama Oden dans ederken izleyenler arasında şekilci nene var. Hangisi doğru *******? İkisi de skandal, ama ikincisi öyle bir skandal ki tövbeler olsun Oda sen ne yaptın lan dedirtir adama. Bölüm çıksın bir an önce de bakalım. Tadım kaçtı yeminle
Bu meyve başkalarının görünüşünü de değiştirebiliyor muydu?Dans eden yaşlı kadın değil, sıradan birini Oden'e çevirmiş. Oden de Orochi ile 5 yıllık anlaşma yapmış zaten.
Adamın tipi bozuk şimdi. Ondan hep bunlar. Koy Mihowk'u kızlar şu tepkiyi verir eminim. Sahneyi bulamadım la Youtube'da ama minik bir özet çakayım. Trans bireyler vardı Gintama da sdfdsjhfsd Bunları host abimiz doğruyordu. Bu trans bireyler kesildikleri için mutlu oluyordu falan onun gibi bir şeydiSonuç, en sevilmeyen shichi belki de. Kum abi kadar değer görmüyor malesef Moria adam, bir de tayfasina önem de veriyor diğerlerine nazaran.
Şu adam şu muameleyi haketmiyor
Sadece Oz bu dokuz çöpün içinden geçer.. Vasıfsız herifler saldırı için Oden'i bekliyorlar Oden geliyor bir 5 yıl sonra ee yetti artık moduna giriyor Mihowk öveceğim aklıma gelmezdi de iyi ki gitmemiş bu Wano'yaLa harbiden Moria kadar olamamışlar.
Lütfü'ler gang bang yaptı adama şimdi :S Gerçi o formundaki black box saldırısını başkası yese farklı sonuçları olurdu sanırım. İlk okuduğumda bundan da mı kurtuldun alüminyum demiştimLuffy'den de koşarak kaçıyordu. İlginç bir adam. Herhalde ölüm riski ne kadar yüksek olursa o kadar dövüşesi geliyor.
Güç olarak olmasa bile cesarete eline verir evine yollarMoria> Oden
Hayır. Öyle bir şey görmedik.
Yok öyle bir şey yaDans eden yaşlı kadın değil, sıradan birini Oden'e çevirmiş. Oden de Orochi ile 5 yıllık anlaşma yapmış zaten.
Onlar iyiydi evetZaman atlamasından öncekiler kalsın
5 yıllık hapsin ardından dönüşü böyle olacak reisin:
Modumuzu kaybettik, bu kadar şaka yeter artık gerçek spoileri verin.Tüm One Piece ciltlerimi bir çöp tenekesine koyup ateşe vermeye gidiyorum. Görüşürüz arkadaşlar.