Direk meyve kullanıcısına dalacaksın o zaman.Bariyer kırılıyorsa bi esprisi kalmıyordur gücün. Daha çok tutamadığı için bariyeri salar en fazla.
Sanmam, meyve acayip sağlam. Yonkou sağ kolu falan hikaye kalıyor yani, mangaka özellikle belirtiyor bence.+1 bu meyvede haki işe yaramıyor mu? Luffy ya da başka biri koka ile vursa bariyer kırılmayacak mı? .s
Barto yaratıcı kullanıyordu meyveyi akıllı çocuk çünkü.Bu meyveyi bu kadar büyütmeye gerek yok.Sağlam meyve ama aynı anda hücum edip aynı anda savunamıyorsun.Barto öyle yapabiliyordu en azından.Dezavantajlarıda var.Bölüm çıksın daha net anlarız.
Anlatsa ne olur, git WB'ye anlat derdini yada git Ray'i bul. Adam mı yok Oden için gelip Kaido'yu dövecek. Yamalı bohça gibi bırakacak seriyi eleman böyle giderse.Bariyeri kıramadığı için öldürmekten vazgeçtiğini sanmıyorum. Bariyerle uğraştığı sırada tüm olan biteni anlatıp tehdit falan ediyorlardır muhtemelen. Yoksa gider bariyeri yapan adamı keser, bilemedin binayı keser bi şekilde halleder yani
Akainu bile ilk 10a zar zor girer yalnız. Barto falan abartma o kadarSanmam, meyve acayip sağlam. Yonkou sağ kolu falan hikaye kalıyor yani, mangaka özellikle belirtiyor bence.
Ayrıca dediğim gibi bu meyvenin sınırını Bartolomeo'da göreceğimiz kesin '' Luffy senpai senin saygı duyduğun birisi olacağım'' diyor adam. Seri sonu Luffy'nin saygı duyduğu birisi ilk 10'a rahat girer bence. Yonkou amiral falan yenemez belki ama onun dışındaki herkese şansı olur diye düşünüyorum.
Adam da bariyerin içindedir büyük ihtimalle. Olmasa da Oden'in bariyerin kaynağını anlaması gerekir.Bariyeri kıramadığı için öldürmekten vazgeçtiğini sanmıyorum. Bariyerle uğraştığı sırada tüm olan biteni anlatıp tehdit falan ediyorlardır muhtemelen. Yoksa gider bariyeri yapan adamı keser, bilemedin binayı keser bi şekilde halleder yani