Bari Bari no Mi mutlak güç çıktı...Herhalde balonu en hızlı patlayan karakter ünvanı Oden’e gitti.
Bari Bari no Mi mutlak güç çıktı...Herhalde balonu en hızlı patlayan karakter ünvanı Oden’e gitti.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ne hale getirdi kendini.Koskoca Oden, CZN Burak gibi sırıta sırıta dans ederek geziyor nasıl sinirlenmeyeyim?
Bari Bari no Mi 2-3 milyar beri ediyordur artık.Bari Bari no Mi mutlak güç çıktı...
İto ito da çöp dimi.Law ın meyvesi Wb meyvesi felan çöp, yaşaşın Bari Bari no miiii
Hemen saldır, bu ikisi en güçlü paremesia ya ondan yazdım ama maalesef Bari Bari merhabalar ben geldim dedi ve giriş yaptı ayrıca Oda zorlasa İto İto harbi çıkarmış burada xdİto ito da çöp dimi.
İngilizce olduğu için anlayamıyorum ama Bariyer meyvesi de varmış.Ben ne bariyer meyvesine ne de bon clay’in meyvesine şaşırdım. Hadi bon clay’in meyvesi bir lütuftu ama bariyer meyvesi bir hazırlıktı. Orochi aptal değil Oden gezerken adam bütün hazırlıklarını yaptı. Oden ülkesine sahip çıkmamanın cezasını çekiyor şu an o yüzden düştüğü duruma pek üzülemiyorum.
Aynen katılıyorum her sözüne ama ben bari bari çıkmasını tuhaf buldum, meyve geçilemiyor ..Ben ne bariyer meyvesine ne de bon clay’in meyvesine şaşırdım. Hadi bon clay’in meyvesi bir lütuftu ama bariyer meyvesi bir hazırlıktı. Orochi aptal değil Oden gezerken adam bütün hazırlıklarını yaptı. Oden ülkesine sahip çıkmamanın cezasını çekiyor şu an o yüzden düştüğü duruma pek üzülemiyorum.
Bartolomeo '' Dahada güçleneceğim '' diyor birde, meyvenin sınırını bu adamda göreceğiz net. Seri sonu rahatlıkla Top 10'a girer. Pica'yı bile aşabilir söyliyim.Bari Bari no Mi 2-3 milyar beri ediyordur artık.