Bariyer de varmış galiba. Bu gidişle tüm meyveler çıkacak.Hemen saldır, bu ikisi en güçlü paremesia ya ondan yazdım ama maalesef Bari Bari merhabalar ben geldim dedi ve giriş yaptı ayrıca Oda zorlasa İto İto harbi çıkarmış burada xd
Bariyer de varmış galiba. Bu gidişle tüm meyveler çıkacak.Hemen saldır, bu ikisi en güçlü paremesia ya ondan yazdım ama maalesef Bari Bari merhabalar ben geldim dedi ve giriş yaptı ayrıca Oda zorlasa İto İto harbi çıkarmış burada xd
Resim var ya orada bariyer açıyor yaşlı adam o sırada Oden fanları şok xdBariyer de varmış galiba. Bu gidişle tüm meyveler çıkacak.
Ohaa şimdi gördüm. Abi ope ope'de Kaido'ya bağlanırsa oh oh meyvelerin eski kullanıcıları. D:Resim var ya orada bariyer açıyor yaşlı adam o sırada Oden fanları şok xd
Bari Bari no Mi mutlak güç çıktı...
Bu tür meyvelerin mutlak olmadığını karşındaki kişinin haki seviyesini aşamıyorsan işe yaramadığını düşünüyordum. Ancak bu bölümle anlıyoruz ki Sugar, Bonney, Perona, Miss Goldenweek, Law gibi karakterler en ufak bir açıkta en güçlü kişiyi bile saf dışı bırakabilirler.Law ın meyvesi Wb meyvesi felan çöp, yaşaşın Bari Bari no miiii
Şaşırmam. Gerçi Oden akış hakisi görünce ağlayarak kaçan bi köylüydü. Belki meyve değil de Oden güçsüzdür.Bartolomeo '' Dahada güçleneceğim '' diyor birde, meyvenin sınırını bu adamda göreceğiz net. Seri sonu rahatlıkla Top 10'a girer. Pica'yı bile aşabilir söyliyim.
Hatta küçümsedim bak Top 5 diyorum Barto'nun seviyesi için. Seri sonundaki Luffy'e yakın seviyede olabilir maximum hali.
+1 bu meyvede haki işe yaramıyor mu? Luffy ya da başka biri koka ile vursa bariyer kırılmayacak mı? .sBariyer meyvesi neden coşturuldu bu kadar? Saldıran kişi Oden diye mi? O meyveyi amiral ya da imparator karşısında görmek lazım.
Bariyer kırılıyorsa bi esprisi kalmıyordur gücün. Daha çok tutamadığı için bariyeri salar en fazla.+1 bu meyvede haki işe yaramıyor mu? Luffy ya da başka biri koka ile vursa bariyer kırılmayacak mı? .s
Luffy'nin yeni öğrendiği teknik işe yaramaz mı? Dışını geçemediği hedefi içinden parçalıyor. Bariyer içindeki kişiye bu şekilde saldırabilir bence.Bariyer meyvesi neden coşturuldu bu kadar? Saldıran kişi Oden diye mi? O meyveyi amiral ya da imparator karşısında görmek lazım.