Onu Luffy yapar. Tehdit engel ne olursa olsun azmiyle geçer. Oden'i bariyerin mahiyetini çözememiştir. Ama onu saldırmaktan alıkoyan anlaşmaya iten bir şeyler olmuş onu okuyacağız artık.Yav en kötü adamın dayanma gücü bitene kadar saldırır sonra öldürür hepsini.
WB'nin de dediği gibi omuzlarında tüm tarihin yükünü taşıyacak biri gelecek. Meğer kendi yükünü de kastetmis WB.
@RedTeroR
Neyse ki Luffy var arkalarını toplayacak.
Çok saçma ya. Dressrosa arc’a benzetiyorum artık iyice.Rehineler ve fabrikada çalışanların bırakılması için spoilera göre.
Bakalım kardeşim dediği adamı zil takıp oynatirlarken WB ne etmiş.
Hasan çok zorlama bir Top Kek ye kendine gel
Roger'dan kıskanıp küstü galiba. Beyazbıyık'ın gerçek yüzü ortaya çıktı. Kardeşini dansöz gibi oynatıyorlar sen hemşire kız temalı partiler veriyorsun geminde.Bakalım kardeşim dediği adamı zil takıp oynatirlarken WB ne etmiş.
WB'yi de sana kalsa zil takıp oynatacaklardı ama önünde secde ettiler adamınBakalım kardeşim dediği adamı zil takıp oynatirlarken WB ne etmiş.
Oden'in evladı olması gerekiyordu kardeşi değil. WB'yi bakalım nasıl kotaracak bu durumdan merak konusu.Roger'dan kıskanıp küstü galiba. Beyazbıyık'ın gerçek yüzü ortaya çıktı. Kardeşini dansöz gibi oynatıyorlar sen hemşire kız temalı partiler veriyorsun geminde.
Meyveyi haki işe yaramayacak kadar yüksek seviyede görmüyorum ben de. Meyve o kadar da zirve değil aslında. Bariyer kırılmasa bile bu meyveyi kullanan kişi bir insan/canlı. Kullanıcısının fiziksel gücü ile bağlantılı bir şey. Kullanıcısının da fiziksel olarak dayanması lazım. Ben bariyer açtım, her şey tamam havası yok yani. Bariyer açıldıktan sonra kullanıcısı o bariyeri tutmaya devam ediyor zaten. Orada da o kişinin fiziksel gücü devreye giriyor.+1 bu meyvede haki işe yaramıyor mu? Luffy ya da başka biri koka ile vursa bariyer kırılmayacak mı? .s
Yani ben de o yeni tekniğin zarar vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ama zarar vermese bile üstte de yazdığım gibi kullanıcısının fiziksel gücüne bağlı bir meyve. WB falan vursa o bariyere, bariyer kırılmasa bile o bariyeri kullanıcısı ile beraber çivi gibi yere çakar.Luffy'nin yeni öğrendiği teknik işe yaramaz mı? Dışını geçemediği hedefi içinden parçalıyor. Bariyer içindeki kişiye bu şekilde saldırabilir bence.
Hyogoro > Oden.
Gerçi o da Luffy'e benim söylediklerimi bambaşka bir noktaya getirdin gibi bir şeyler söylüyordu.