Kapakta da umarım Bege şov yapacak. Bu hafta şov haftası olacak!!!!Efsanevi saat yaklaştıkça Oden’e atılan iftiraların da şiddeti artıyor. Dayanın, çok az kaldı!!!
Kapakta da umarım Bege şov yapacak. Bu hafta şov haftası olacak!!!!Efsanevi saat yaklaştıkça Oden’e atılan iftiraların da şiddeti artıyor. Dayanın, çok az kaldı!!!
Harbi ha bumu düşünse oden miss gibi şu anda ülkeyi oden yönetirdi belki deDaha önce görülmemiş meyve olsa demezdim
Barto sebebiyle diyorum.
Tut bariyeri fırlat denize sanki ne yapabilirler fiziksel güçleri yok bile.
Sabah neredeydin? Zor savunduk ..Efsanevi saat yaklaştıkça Oden’e atılan iftiraların da şiddeti artıyor. Dayanın, çok az kaldı!!!
Çifte zafer!!!Kapakta da umarım Bege şov yapacak. Bu hafta şov haftası olacak!!!!
Sorma ya bi geldim gördüklerime inanamadım. Neyseki 9 Kın üyeleri kahramanca bi şekilde Oden’i savunmasını bilmiş...Sabah neredeydin? Zor savunduk ..
Raizo sama ne zaman Sharingan açacak ?Bu hafta Raizou sama şov yapacak ahahaahhahaahahahah
Dur ya diken üstündeyim o seviyeye gelmesine gerek yok Kaidou ya duman atsa yeter reis , bu delici bakışlar boşuna atılmadı xdRaizo sama ne zaman Sharingan açacak ?
İnşallah.Kendisi duman olmasın da.Dur ya diken üstündeyim o seviyeye gelmesine gerek yok Kaidou ya duman atsa yeter reis , bu delici bakışlar boşuna atılmadı xd
Ya batacağız ya çıkacağız xdİnşallah.Kendisi duman olmasın da.