Şiir uyarlamaları beni bitirecek bir gün.
Şiir uyarlamaları beni bitirecek bir gün.
Ben yazmadım sadece biraz değiştirdimBunlara yazılan şeyi zor okudum ya. Senin işin daha zormuş, bunlar için yazmışsın.
Hahaha Eric Cartman mannn. Omg Screw you guysss I’m Going home hahaha. Eric cartmanım ben. İdolüm ya müthiş. Bak tam konuşurken aklıma ne geldi yine durduramıyorum kendimi her zaman söylemem lazım; Screw you guysss I am going homeeee. You have a anger problem, Eric. -Fuck you! No, I don't! Abii Eric Cartman yaaaa müthişşş.Zoro fanlığın bitti kın fanlığın başkadı, yeter la artık. Azalarak yok ol şu forumdan.
Aaa küfür ediyor şuna bak. @Roronoa Zoro ban pls
Ben yazmadım sadece biraz değiştirdim
Hahaha Eric Cartman mannn. Omg Screw you guysss I’m Going home hahaha. Eric cartmanım ben. İdolüm ya müthiş. Bak tam konuşurken aklıma ne geldi yine durduramıyorum kendimi her zaman söylemem lazım; Screw you guysss I am going homeeee. You have a anger problem, Eric. -Fuck you! No, I don't! Abii Eric Cartman yaaaa müthişşş.
Küfür etmiyorum. Adamın profilinde yazıyor bunlar. Küfür etsem anlardınız merak etmeAaa küfür ediyor şuna bak. @Roronoa Zoro ban pls
Profilde yazması ayrı, senin yazman ayrı. İş işten geçti kardeş. Ban yiyeceksinKüfür etmiyorum. Adamın profilinde yazıyor bunlar. Küfür etsem anlardınız merak etme
Sen de Türkçe kullanımına dikkat etmemişsin. ''pls'' ne?Aaa küfür ediyor şuna bak. @Roronoa Zoro ban pls
O ban yiyecekse, ben ban yemeye razıyım :dSen de Türkçe kullanımına dikkat etmemişsin. ''pls'' ne?
Beni başkaları ile karıştırma reyiz, ben Öyle ucuz şeyler söyleyip ima ederek ban yememProfilde yazması ayrı, senin yazman ayrı. İş işten geçti kardeş. Ban yiyeceksin
Şu fb bitsin de Cartmancığıma döneyim. İyi hatırlattın.Küfür etmiyorum. Adamın profilinde yazıyor bunlar. Küfür etsem anlardınız merak etme