Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969: Aptal Lord

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hükümetin ve/veya üstünün yonkoularla bazı anlaşmaları olduğu dile getirilmişti. Bu gümüş dişin abisinin(one punch man) çakması ve taklitçi koca karı dünya hükümeti tarafından mevcut yönetimi zayıflatıp düşürmek ve karşılarında duramayacak halde bulundurmak istemesinden kaynaklı olabilir. Dünya hükümeti zayıflatacak kaido ele geçirecek ve wanoda bir sürü acıların çocuğu emrah olacak.
Mevcut taht sahibinden almak zordur orayı lakin oraya çökmüş korsandan almak kolaydır. Kaidonun yenilmezliği de bu işe kılıftan ibarettir.
Bölüm bana kaidonun yenilmesinin gayet mümkün, odenin de kyrosun ölü hali olduğunu gösteriyor. Umarım bunları olmayan çocuğum yürümeye başladıktan sonra öğrenmeyiz.
 
Yiyip yememe meselesi ayrı da insan bir açıklama yapar.Bu bariyer mutlaktır ben bırakmadıkça asla aşılmaz yada haki gücüyle bile aşılmaz gibi iki cümle koy oraya.Bir açıklama yap da bu ne kardeşim demeyelim.Neden geçilemediğini anlayalım.Açıklama yapma zahmetinde bulunmuyor şaka gibi.Sanki Oden bir kılıç sallayınca takılı kalınca Oden’i kandırmışlar gibi duruyor.Kandırdıklarını da göstermiyor öyle olsaydı bari.Dediğim gibi ne açıklama ne varsa bir durum belli etmiyor geçiştir anca hızlıca.
Kral haki varken bu sahne sıvamadır zaten. Açıklama yapmasa da olur :artiz:
 
Orta halli bir bölümdü bence. Oden'in böyle davranış sergileme sebebi sanırım babası Sukiyaki'nin hala yaşıyor ve esir tutuluyor olması. Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz?
 
Sugarın meyvesine atıf da bulunulmuş.Roger bile birşey yapamaz gibisinden.
Merak ettiğim bir şey var.Bu oyuncak olanlar haki kullanabiliyolar mı ?
Oyuncak olan Chinjao bi kral hakisi salsa Sugarın yanında meyve iptal mesela.
Oden bi haki salsaydı yaşlı dedelerin de iptal olacağı gibi.
Kalkanı aşamadı falan yok ortada.Kurgu gereği konuşmasına fırsat verdi karşısına ve Oden aptal lord safım garibanım kandirildi.İlk bir gazla ben de Odene giydirdim de bu adam saf(Lufy mallığı ) la onu unuttuk.Yani bence Oden istesi her türlü o bariyeri geçerdi.Kırılir mı bariyer hah onu bilemem ama kırmadan da çok fazla yolu var.
Asıl merak ettiğim Wb tarzı hayvani fizik ve hakili birime bariyer meyvesi verilse nasıl olur.
 
Önden yakalasada şu şekilde yakaladığını düşünüyorum ben, orada '' Yayımın gücünü küçümseme '' diyor. Yay yeteneği ile alakalı oradaki mevzu.

Bellamy muhtemelen böyle yakasından tuttu.Yada Barto bariyer açamadan hızlı davrandı yani el hareketini yapamadan.O yüzden araya bariyer sokamadı.Ama muhtemelen senin dediğin gibidir ikinci ihtimalde barto gardını düşürmüş oluyor sanmam böyle olacağını.
 
Oden niye işi bitirmek varken az güçle vursun ki?
Bariyerin kolaylıkla kesilip kıralabilmesi saçmalık olurdu. Böyle bir meyve varsa öyle kolay kolay kırılmamalı.
Daha önce görülmemiş meyve olsa demezdim
Barto sebebiyle diyorum.
Sen dünyayı yıkacak güçte ol bariyer kırama. Hani normalde böyle bir yetenek olabilir deyip geçilebilir ama kurgu/hikaye, bariyer mevzusunun Orochi'ye zarar verilemeyeceği yönündeki algı sonucu Oden'in Orochi'yle bir anlaşmaya varma meselesine gidince insanın gözüne batıyor. Hiç değilse sal kral hakını bayılt moruğu gebert Orochi'yi. Bariyer kral haki de mi geçirmiyor ? Saçma sapan şeyler.
Tut bariyeri fırlat denize :hhh:sanki ne yapabilirler fiziksel güçleri yok bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık