1 önceki sayfada var yahu. Adam ''ne biçim bir gücün var'' falan diyor.Yakalamış da, bariyer yok ki reis.
1 önceki sayfada var yahu. Adam ''ne biçim bir gücün var'' falan diyor.Yakalamış da, bariyer yok ki reis.
Bunu saklıcam efsane çizim, Crocoluda çizsene xdÖnden yakalasada şu şekilde yakaladığını düşünüyorum ben, orada '' Yayımın gücünü küçümseme '' diyor. Yay yeteneği ile alakalı oradaki mevzu.
Kolun açısında öyle bir kavis yok.Önden yakalasada şu şekilde yakaladığını düşünüyorum ben, orada '' Yayımın gücünü küçümseme '' diyor. Yay yeteneği ile alakalı oradaki mevzu.
Twei çizmişti sanırım bunu.Bunu saklıcam efsane çizim, Crocoluda çizsene xd
Nerden biliyorsun? Yay yeteneğimi küçümseme derken sence boşa mı diyordu bunu?Kolun açısında öyle bir kavis yok.
Kıvırımı görebiliyoruz çünkü.Nerden biliyorsun? Yay yeteneğimi küçümseme derken sence boşa mı diyordu bunu?
Anladım da reis, bariyer kırılsa onu da çizerdi bence ya. Şu sahnede bariyerin kırıldığına dair hiçbir şey yok. Kaldı ki Bellamy de hakimle yaptım falan demiyor, meyvesinden bahsediyor. Belli ki bariyeri aşmış. Kırma falan yok yani.1 önceki sayfada var yahu. Adam ''ne biçim bir gücün var'' falan diyor.
Pek sanmıyorum ben, dümdüz bariyeri aşamaz kimse. O yay yeteneği olduğu bariz bence, sadece bariyer görünmüyor ama etrafından kıvırdığı olabilitesi birşey.Kıvırımı görebiliyoruz çünkü.
Kırma derken illa cam gibi kastetmemiştim zaten. Aşılabiliyordur yani.Anladım da reis, bariyer kırılsa onu da çizerdi bence ya. Şu sahnede bariyerin kırıldığına dair hiçbir şey yok. Kaldı ki Bellamy de hakimle yaptım falan demiyor, meyvesinden bahsediyor. Belli ki bariyeri aşmış. Kırma falan yok yani.
Evet ihtimal dahilinde ama sayfa bize buna göstermiyor.Pek sanmıyorum ben, dümdüz bariyeri aşamaz kimse. O yay yeteneği olduğu bariz bence, sadece bariyer görünmüyor ama etrafından kıvırdığı olabilitesi birşey.
Bariyer kırılması yok ya belli. Yandan yakalamış gibi geliyor. Normalde birisi onu öyle yakalayamaz ama meyvesi uzadığı için yakalamış gibi geliyor bana.Kıvırımı görebiliyoruz çünkü.