Kyoshiro, Denjiro çıkarsa kapanır zaten bu konu. Çıkacak da bence.Aynen öyle kanka doğrar geçer, kyoshiro’ya yazık olur. Gidipte; “Tamam seni test ettim tatmin oldum, ben istirahata çekiliyorum benim yerime sen devam et” de olmaz yuh artık
Kyoshiro, Denjiro çıkarsa kapanır zaten bu konu. Çıkacak da bence.Aynen öyle kanka doğrar geçer, kyoshiro’ya yazık olur. Gidipte; “Tamam seni test ettim tatmin oldum, ben istirahata çekiliyorum benim yerime sen devam et” de olmaz yuh artık
Bence de kesin o.Kyoshiro, Denjiro çıkarsa kapanır zaten bu konu. Çıkacak da bence.
Tek bir kişiden bahsetmiyor 3 topluluktan bahsediyor.Luffy de en büyük 5 den. Ama tek yiyor. En büyük üçmüş.
Ha şunu bileydin.Sana laf anlatılmaz.
Sonra Zoro uyanır ve hala Kyoshiro'ya saldırmaya çalışmaktadır.Herkes toplanıp Kaido ve adamlarıyla dövüşmektedir.
O sırada Kyoshiro ve Zoro
Kyoshiro: Hmmm aferim lan güçlüsün ha.
Zoro: Güçlüyümdür reyis tatmin oldun mu?
Kyoshiro: Oldum oldum aferin koçum. Artık İstirahate çekilip geri kalanı size bırakabilirim.
Zoro: Eyvallah abim. Senin onayın bizim için çok önemliydi.
Kyoshiro: Biliyorum aslanım. Hadi git şimdi yolun açık olsun.
Zoro: Eyvallah saygılar abimmm.
Tüh be daha onayını alamamış demek ki. Bizimkiler Kaido karşısında bir eksik kalacakSonra Zoro uyanır ve hala Kyoshiro'ya saldırmaya çalışmaktadır.
Onay meselelesini bilmiyorum da Zoro en son Kyoshiro önünde deli dana gibi saldırıyordu da Kyoshiro biplemiyordu, onu hatırlatıyorum.Tüh be daha onayını alamamış demek ki. Bizimkiler Kaido karşısında bir eksik kalacak
Zoro nerede deli dana gibi saldırıyordu? Öyle saldırsa Kyoshiro’yu bir daha göremezdikOnay meselelesini bilmiyorum da Zoro en son Kyoshiro önünde deli dana gibi saldırıyordu da Kyoshiro biplemiyordu, onu hatırlatıyorum.