Bölümde’de yok ki nedeni hala beklemedeyizAdamınıza güvenmeyip ihanet ettiniz. Bölümü bile beklemediniz.
Bölümde’de yok ki nedeni hala beklemedeyizAdamınıza güvenmeyip ihanet ettiniz. Bölümü bile beklemediniz.
Tayfa değil o tayfa değil altında elemanı olarak çalışıyor shichiler patron diye çevirdi o olayı.Fuji Sezar'ı görünce söylüyor birşeyler.Bence de söyledikleriyle pek uyuşmadı.Demek sonradan öylesi işine gelmemiş.Bize başta Shicilerin tayfası olamaz demişti Oda. Croco sırf bu yüzden gizli örgüt kurmuştu. Croco hariç Moria’nın ve Buggy’nin tayfası vardı. Doffy ve Hancock ülke sahibi onlar için sıkıntı yok. Ülke gücü olarak gösterirler. Fakat Buggy’i sırf tayfasından Shici yaptılar ve tayfasıyla takılıyordu. Law’sa tam tersine tayfasını saklamıştı. Oda 30 defa Shiciliği de elden geçirdi zaten.
Smoker olmasa Oden'in ne anası ne bacısı kalmıştı.Bölümde’de yok ki nedeni hala beklemedeyiz
Valla öyle ben bir şey daha hazırlıyordum, Smoker’ı görünce durdum hahahaSmoker olmasa Oden'in ne anası ne bacısı kalmıştı.
Hain.Valla öyle ben bir şey daha hazırlıyordum, Smoker’ı görünce durdum hahaha
Muhahhahaha
Neden çıkmasın ki?Dokuz Kın içinden hain çıkmaz. Boşuna kasmayın bence.
Tamam da, aradan yirmi sene geçmiş. Geleceğe gidenlerden birisi zaten hain olamaz. Aksi halde Oroçi durumu bilirdi, ancak sonradan öğreniyor. Kalanlardan hain olan varsa da, rengini belli ederdi. Oden ölmüş, herkes dağılmış sonuçta.Neden çıkmasın ki?
5 yıl boyunca liderleri aptal gibi dans ettiğini görünce içlerinden birisinin şevki kırılmış olabilir. Sebebini kimseye de söylemiyor. Foruma baksana, forum bile olayları daha net bilmiyorken %90'ı oden karaktersizdir dedi.
9 kından birisi bu sebepten dolayı Oden'i satsa kim o adamı suçlayabilir şuan?
Harbiden he, bir Ope Ope eksik bunlarda zatenBence Oden kendini feda edip Koido'yu biçecek. Ölümsüzlük meyvesi ile büyücüler Kaido'yu geri getirecekler.