Shinobi çapsızı kimi izliyor yukarıdan onu anlamadım.
Beyazsakal'ın genlerini kullanarak Beyazsakal PX klonları yarattılar. Bu yüzden iptal ettiler Lordluğu.Sözde iki Amiral bir Yonkou alamazken, sözde iki Yonkou Dünya Hükümetini yıkabilecek güçte iken Kaido ve Bigmom'a karşı nasıl kazanacaklar hala merak ediyorum. Yani imkansız gibi birşey bu.
Bu arada Big Mom'un tayfasına ne oldu o mallar geri mi döndü şimdi?
Oden ve Orochi'yi izliyor.Shinobi çapsızı kimi izliyor yukarıdan onu anlamadım.
Kesin hain o çapsız.Oden ve Orochi'yi izliyor.
Aynen öyle kanka doğrar geçer, kyoshiro’ya yazık olur. Gidipte; “Tamam seni test ettim tatmin oldum, ben istirahata çekiliyorum benim yerime sen devam et” de olmaz yuh artıkOlsa da sıkıntı yok. Enma'yı test etmek için bahane olur.
Ellerinde patlayacak ama.İşe yaramazsa biteriz dendiğinde fujinin yüzü ekşidi.Kaldırdım kaldırdım diye diye sevinirken op evreni fujiye nanik yapacak.Manga boyunca dengeden boşa bahsetmediler.Shichi dendiğinde hep en büyük 3 güç diyip durdular.Beyazsakal'ın genlerini kullanarak Beyazsakal PX klonları yarattılar. Bu yüzden iptal ettiler Lordluğu.
Luffy de en büyük 5 den. Ama tek yiyor. En büyük üçmüş.Ellerinde patlayacak ama.İşe yaramazsa biteriz dendiğinde fujinin yüzü ekşidi.Kaldırdım kaldırdım diye diye sevinirken op evreni fujiye nanik yapacak.Manga boyunca dengeden boşa bahsetmediler.Shichi dendiğinde hep en büyük 3 güç diyip durdular.
Ya dediğim yanlis anlaşıldı bizim tayfa bu ikisine karşı nasıl kazanacak Wano'da. Hani ikisi birlesince Dünyayı bile fethedecegini düşünenler var. Luffy, Kid, Law beraber saldırsa ne olur ki?Beyazsakal'ın genlerini kullanarak Beyazsakal PX klonları yarattılar. Bu yüzden iptal ettiler Lordluğu.
Düşünsene Wevil prototip çıkıyor o yüzden Beyazsakal'ın oğlu diye kandırmışlar. İstemeden güzel yorum yaptın helal olsun.Beyazsakal'ın genlerini kullanarak Beyazsakal PX klonları yarattılar. Bu yüzden iptal ettiler Lordluğu.
Vegapunk'a guvenimiz tam WG kendini riske atacak bir hamle yapmaz. Önemli birşey geliştirdi kesinEllerinde patlayacak ama.İşe yaramazsa biteriz dendiğinde fujinin yüzü ekşidi.Kaldırdım kaldırdım diye diye sevinirken op evreni fujiye nanik yapacak.Manga boyunca dengeden boşa bahsetmediler.Shichi dendiğinde hep en büyük 3 güç diyip durdular.