Dofa gama knife attığında belliydi zaten... Besle kargayı oysun gözünü.Hainlik babadan oğula Law da. Bence bu konuda çok tecrübeli. Şimdi düşündümde seride en çok bir yerlere ihanet eden kişi olabilir :S
Dofa gama knife attığında belliydi zaten... Besle kargayı oysun gözünü.Hainlik babadan oğula Law da. Bence bu konuda çok tecrübeli. Şimdi düşündümde seride en çok bir yerlere ihanet eden kişi olabilir :S
La yeter.Yetiş ya Luffy.
Sağolasın... Geceden beri dert olmuştu.Merak eden varsa yazayım. Oden'in üstündeki iç çamaşırı gibi olan paçavranın üstünde tavuk budu yazıyor. Bir başka sahnede de beyaz turp yazıyor.
Kaido Luffy'i görür ve yine küçümser. Luffy çeker emaneti vurur kefareti Kaido kan boşalır. Siz de istemiyor musunuz? Zoro da Orochi'nin de başını keser.La yeter.
İstiyorum da, Zoro da bi' dalsın artık. Onu da görelim. Yoksa Luffy'den yana bir sıkıntım yok.Kaido Luffy'i görür ve yine küçümser. Luffy çeker emaneti vurur kefareti Kaido kan boşalır. Siz de istemiyor musunuz? Zoro da Orochi'nin de başını keser.
Hahaha ya Luffy yetişse ne olur? Anca Plot ar...Şaka şakaYetiş ya Luffy.
Zoro'nun karşısına o arkadaş çıkacak o güçlü biri gibi duruyor. İsmini unuttum. Zoro'yu durdurup ofkelenmesine yol açan adam.İstiyorum da, Zoro da bi' dalsın artık. Onu da görelim. Yoksa Luffy'den yana bir sıkıntım yok.
Zoro bir yere doğru koşarken yol üstünde tekler Orochi'yi.
Kyoshiro'yu diyorsun. O bence Denjiro. Değilse bile bizimkilere direkt düşman olmaz. Hiyori'yi o kurtarmıştı.Zoro'nun karşısına o arkadaş çıkacak o güçlü biri gibi duruyor. İsmini unuttum. Zoro'yu durdurup ofkelenmesine yol açan adam.
O zaman King çıkar karşısına.Kyoshiro'yu diyorsun. O bence Denjiro. Değilse bile bizimkilere direkt düşman olmaz. Hiyori'yi o kurtarmıştı.
Zoro'nun karşısına o arkadaş çıkacak o güçlü biri gibi duruyor. İsmini unuttum. Zoro'yu durdurup ofkelenmesine yol açan adam.
Aynen alpa yakışmadı sana bu yorum. O adamda bir şeyler olduğu çok bariz. Denjiro değilse bile başka planları olan birisi.Kyoshiro'yu diyorsun. O bence Denjiro. Değilse bile bizimkilere direkt düşman olmaz. Hiyori'yi o kurtarmıştı.