Senin tanrı müsveddesi de don lastiğine yenilmiş olur. xdD. açılımı Don çıksa çok memnun olurum aslında.
Artık Monkey Don Lastiği deriz.
Senin tanrı müsveddesi de don lastiğine yenilmiş olur. xdD. açılımı Don çıksa çok memnun olurum aslında.
Artık Monkey Don Lastiği deriz.
Reyiz 19 yaşında vura vura gidiyor. Yeri gelince WB gibi stratejik düşünüp kaçtığı da oldu ama olsun.Vura vura mı ahaha kaça kaça olmasın o
Arlong Luffyi denize attığında köylü halk olmasa KK macerası 10. bölümde tamamlanıyordu. Aslında binlerce örnek vardır bununla ilgili ama en erken olduğu için bunu verdim. Teach oraya gitmek için plan yaptı program yaptı belki Luffy karıştırmasa hapishaneyi Magellan dövüşü olmayacak, Magellan o teki atamayacaktı... İşini şansa bırakmadıda işte şansızlığına Luffy hapishaneyi dağıtınca magellanda görür görmez koydu geçti...Shiryu olmasa tüm tayfa katledilmişti . Shiryu'nun yardımı planladığı bir olay mıydı ? Hayır . Bu durumda bu şans yani bal oluyor Planlama konusunda çok başarılı ama işini biraz şansa bıraktığı da gerçek yani .
Teech en son hapishaneyi karıştırmanız çok iyi diyordu ama yine de sen bilirsin.Arlong Luffyi denize attığında köylü halk olmasa KK macerası 10. bölümde tamamlanıyordu. Aslında binlerce örnek vardır bununla ilgili ama en erken olduğu için bunu verdim. Teach oraya gitmek için plan yaptı program yaptı belki Luffy karıştırmasa hapishaneyi Magellan dövüşü olmayacak, Magellan o teki atamayacaktı... İşini şansa bırakmadıda işte şansızlığına Luffy hapishaneyi dağıtınca magellanda görür görmez koydu geçti...
Kaçırmış olabilirim, 13 yıl önce ele geçirdiği poneglyph'in Linlin'inki olduğu kesin mi?Peki bm yol kitabesinin önemini bilmeden mi saklıyordu. Bence hayır Kadın poneleri tanıyor (belki kaptanından almıştır bilgiyi, yada ohara bilginlerinden bilemiyorum )ama Rogerin deyimiyle 13 yıl önce ondan kopyalayıp çalmışlar.Yani linlin bilerek saklıyor. Rogerden önce poneler hakķında bilgi sahibi olabilir...
Gerçekten Anime de bunun güzel olacağını düşünüyor musunYolda ilerlerken Bink’s sake’nin çalması çok iyiydi. Umarım animede güzel yaparlar o sahneyi. Bu bölüm gerçekten tüyler diken diken oldu.
Reyisin WB'nin tuttuğu bisento olamazReyiz 19 yaşında vura vura gidiyor. Yeri gelince WB gibi stratejik düşünüp kaçtığı da oldu ama olsun.
Hiç bir şey yapamaz o low.Ek olarak Doflamingo şiçi olduktan sonra baya kıçı başı yaymış.Muhtemelen dövüşmemiş bile adam gibi.31 yaşında şiçi olmuş işte sen hesap et.Bence bu doğru bir karşılaştırma değil. Biri prime çağında iken (41) diğeri 26 yaşında daha. 15 yıl sonraki Law, Dofa neler eder hayal bile edemiyorum. (yaşarsa tabi)
Seninki zirvesinde kacıyor. Luffy reyiz bir başka adam vallaha.Reyisin WB'nin tuttuğu bisento olamaz
Denizleri fetheden ( ) KK'nin son hikayesi artık yok öyle şeyler