Ballı mı? Teache ballı demekte ne bileyim...Luffyden daha ballı tek adam Teachtir. Kimle kiyasliyim
Ballı mı? Teache ballı demekte ne bileyim...Luffyden daha ballı tek adam Teachtir. Kimle kiyasliyim
Shiryu olmasa tüm tayfa katledilmişti . Shiryu'nun yardımı planladığı bir olay mıydı ? Hayır . Bu durumda bu şans yani bal oluyor Planlama konusunda çok başarılı ama işini biraz şansa bıraktığı da gerçek yani .Ballı mı? Teache ballı demekte ne bileyim...
Bence o savaş Luffy Korsanlar Kralı olup her şeyi öğrenince olur. Belli olmaz tabii ama WB'nin son sözlerinden ben hep bir adam tüm geçmişi öğrendikten savaşacak diye düşünmüşümdür.Bence de son ponegrif Elbafta. Hatta tayfa 3. ponegrifi bulduktan sonra 4. Ponegrifi bulmak için Elbafa gittiğinde denizciler bunu öğrenecek ve orada Luffyler denizcilerin büyük bi ordusuyla savaş yapacak.
Ne mi yapmışlar? Öyle bir tokat manyağı etmişler ki "D"leri, denizcilerin kahramanı değilsen ya da Yeni Dünya'da başka korsanların altında yaşamıyorsan gün yüzüne çıkarttırmaz olmuşlar. Öyle bir patates etme hayal et ki 1000 senedir soyun sayıklanmaz olmuş. Kutsallar dünyanın zil takıp oynatılan ayısı yapmışlar "D"leri.Serinin geçmişi, geleceği, ana misyonu, odak noktası hep 'D' üzerine. Geri kalanlar ise tuzu biberi. Ne yaptınız olm siz bu D'lere de adamlar yüz yıllardır ortaya çıkıp dünyayı sallayıp duruyorlar? :/
İnsanoğluna ait her türlü fantezinin uygulandığına şahitlik edeceğiz galiba. :/ Yoksa ezme, papates etme falan çok hafif kalıyor olanların yanında. Ben papates olsam en fazla 20 yıl sonra unuturdum mesela xdNe mi yapmışlar? Öyle bir tokat manyağı etmişler ki "D"leri, denizcilerin kahramanı değilsen ya da Yeni Dünya'da başka korsanların altında yaşamıyorsan gün yüzüne çıkarttırmaz olmuşlar. Öyle bir patates etme hayal et ki 1000 senedir soyun sayıklanmaz olmuş. Kutsallar dünyanın zil takıp oynatılan ayısı yapmışlar "D"leri.
MFden kacmalari bile Shanks sayesinde, IDden kacmalari ve tayfa toplamasi Shiryu sayesinde, Shichi olup sızması Ace'in saldırması sayesinde. Tonla.Shiryu olmasa tüm tayfa katledilmişti . Shiryu'nun yardımı planladığı bir olay mıydı ? Hayır . Bu durumda bu şans yani bal oluyor Planlama konusunda çok başarılı ama işini biraz şansa bıraktığı da gerçek yani .
Kutsallar götü başı yaymasalar çıkamazlardı da yüksek ihtimalle. Doflamingo mesela ne kadar burada dalga geçilse de gördüğümüz tek dövüş uğruna kafasını yoran kutsal, o bile Law denen dingili tokat manyağı ediyordu, Luffy olmasa cuma pazarında gramına satılacaktı.İnsanoğluna ait her türlü fantezinin uygulandığına şahitlik edeceğiz galiba. :/ Yoksa ezme, papates etme falan çok hafif kalıyor olanların yanında. Ben papates olsam en fazla 20 yıl sonra unuturdum mesela xd