Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 967: Roger'ın Macerası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One piece'te döve döve ilerleme diye ve şey yok.Roger'ın hikayesi ile de bunu pekistirdik.

Sana denk adamlarda olabilir sen den güçlüler de bunları bir şekil de egale edecek Luffy tabikii de ama öyle dövme falan olmayacak.
Cevabını Smoker vermiş. Bence de Roger ile Luffy arasında böyle bir fark var
Roger'in en büyük şansı, kendisi ile aynı amaca sahip olan yüksek kalibre biri olmaması. Luffy ise neredeyse herkesle uğraşıyor.
 
Oden reis hasta eşini bırakıp çökmekte olan ülkeyi nasıl bırakıp gittin:/
İyi adam ama bu olmamış sanki:/
“Eyy Orochi sen kimsin ya” diyip gideydin bari.
Oden ülkeden olanların pek farkında değil. Kinemon pek problemden bahsetmiyor gibi. Ona rağmen Oden bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyor ve bunun dibini deşersem ülkemden ayrılamam deyip ardına bakmıyor. Doğruluğu tartışılır tabii.

Benim kafama takılan şey Orochi'yi yönlendiren ve yardım eden kadın neden silah işine yönlendiriyor. O zamanlar Kaido daha çok ufak muhtemelen. En azından o çapta bir adam değil gibi. Belki de en başından beri Kaido'nun Rocks'dan arkadaşıydı ama başka bir şey var gibi. Kaido ve Dof'tan önce silah işiyle ilgilenen kim vardı acaba. En başından beri CP'mi?

Roger'in en büyük şansı, kendisi ile aynı amaca sahip olan yüksek kalibre biri olmaması. Luffy ise neredeyse herkesle uğraşıyor.
Luffy Road Poneler için şu ana kadar bile daha fazla çaba göstermiş durumda. İkisi de BM'den çalmış ancak Luffy Zou'ya girdiğinde pek zorlanmasa da orada pone olduğunu bilmiyordu. Ayrıca Sanjiler vs. bir şekilde bir tık dövüştüler. Sıradaki Pone için de ciddi bir engel var önlerinde.

İlk etapta birilerinin bir şeylerden haberi olsun diye Roger'in deyimiyle ilahi bir yardım söz konusu. Roger ilk domino taşı olduğu için çok daha fazla yardım almış. Luffy'i de gözeten bir el var ama Roger kadar değil.


Benim anlamadığım şu. Roger WB ve Oden'e anlattığı şeyleri nereden öğrendi? Yol Belirleyicilerini takip etti ve gidebildiği son adada öğrendi diyelim. İyi ama nasıl? Normal Ponelerden hissettiği şeyler mi bunlar? Yoksa bunları kendisine bunları anlatacak birilerini mi buldu. Ya da farklı adalarda anlatıla gelen parça parça hikayeleri duyup birleştirerek mi bu sonuçlara vardı.
 
  • Pluton - Power over the surface
  • Poseidon - Power over the depths
  • Uranus - Power over the skies
Bunu hep Ay'a bağlıyordum ama bu bakış açısı da güzelmiş.
Teori gerçekse yumurta büyük ihtimalle Laugh Tale'dedir. Rogerlar Balıkadam adasındayken hala gemide. Hasırşapkalar Shirahoshi için bir kere daha BAA'ya gidecek, daha Sunny Pluton mu değil mi belli değil. Bir de Uranus aramaları uzar gibi geldi.

Bir de yorumlarda Teach Laugh Tale'de para değil bilgi görünce yıkılır gibi bir şey gördüm. Teach tarihle ilgileniyor ve baya tatmin olur bu olaydan bence. Ben Luffy'i hayal edemiyorum.
 
Çok güzeldi ya.
1- Roger'ın gemisindeki yumurta Shirahoshi teorisi yalan oldu. Ama o yumurta neydi, başka bir antik silah mıydı acaba? Ama Oda onu gösterdiyse kesin bir olayı çıkacak.
2- Croco da antik silahı arıyordu hatta hükümete karşı kullanmak istiyordu. Ne bileyim ilginç olay. Croco'nun geçmişini görsem de rahatlasam ya.
3- Alabasta arcından beri bu fikre sahibim Rio ponesi bence Laugh Tale'de. Hatta Laugh Tale = Rio poneglyph
4- Shanks Kaido'ya poneglyph verdi teorisi de yalan oldu sanırım, Kaido poneyi Wano'dan almıştır. Şimdi o karşılaşma nasıl bitti iyice merak ettim.
5- Bir arkadaş sağ olsun Binks Sake'den bahsetmiş, arttırıyorum D. = Don :D
6- Son poneglyph Elbaf'ta bence. Hiçbir mantıklı sebebim yok ama Wano gibi bu adadan da defalarca kez bahsedildi. Burada önemli şeyler olacağından eminim bu yüzden ve bir poneglyph bekliyorum :D

Tüm yorumları okuyamadım, okumaya devam edeyim :D
Bence de son ponegrif Elbafta. Hatta tayfa 3. ponegrifi bulduktan sonra 4. Ponegrifi bulmak için Elbafa gittiğinde denizciler bunu öğrenecek ve orada Luffyler denizcilerin büyük bi ordusuyla savaş yapacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık