Beyazbıyık gayet de denk rakip olurdu Roger'e. Öyle tokatlayıp kenara atacağı bir adam değil.Karşısında olsaydı WB ve ya diğer zıbınlar. Onları tokatlardı net. Rakibi olmadığı için bir süreden sonra oturup sake içiyor.
Beyazbıyık gayet de denk rakip olurdu Roger'e. Öyle tokatlayıp kenara atacağı bir adam değil.Karşısında olsaydı WB ve ya diğer zıbınlar. Onları tokatlardı net. Rakibi olmadığı için bir süreden sonra oturup sake içiyor.
Olabilir tabii ben de diğer ihtimalden bahsediyorum nihayetinde sadece. Burada tayfa içinde başka meyve kullanıcısı yok diye de düşünebiliriz ayrıca bu mantıkla.Yok mantık açık ve net. İki meyve kullanıcısı hastalanınca yanında bir de Roger hastalanınca bu teori ortaya çıktı. Tamam Roger hasta ama bu olay hastalığı daha kötü bir hale getirmiş olabilir . Zaten Croccas, Toki için bir şeyi yok falan diyor. Ne olduğunu bilmeme ihtimali de var. Tabii tutmama ihtimali de var teori ;ama bana olabilir gibi geldi.
Şu an çok daha büyük rekabet var. Ama Roger'ın da hakkını yememek lazım zamanın en güçlü tayfasını yendiler. Garp ile birlikte içlerinden geçmişler gibi duruyor.Roger'in en büyük şansı, kendisi ile aynı amaca sahip olan yüksek kalibre biri olmaması. Luffy ise neredeyse herkesle uğraşıyor.
La zamanında sırf Luffy'e laf sokmak için Roger kese kese gitmiş diye sen söylüyordun, şimdi senin böyle demen komik ve ironik olmuş. Oysa vura vura giden Luffy imiş meğer.Bu arada bu bölümden anladığım şey grand line fethetme olgusu bütün yeni dünyadaki her toprağa adım atma olayı.Ayak basmadık yer bırakmadı Roger ve korsan kral oldu diyorlar.
Yani öyle hayallerinizdeki gibi hepsini kılıçtan geçirdi buralar benim dedi gibi şeyleri unutun fethetme anlamında.
Korsan Kral olmak, bir bulmaca çözmek gibi bir şeymiş.Bu arada bu bölümden anladığım şey grand line fethetme olgusu bütün yeni dünyadaki her toprağa adım atma olayı.Ayak basmadık yer bırakmadı Roger ve korsan kral oldu diyorlar.
Yani öyle hayallerinizdeki gibi hepsini kılıçtan geçirdi buralar benim dedi gibi şeyleri unutun fethetme anlamında.
Denk zaten orası ayrı ama hayalinin önünde bir engel olarak dursaydı eğer Roger yenerdi WB'yi sonunda bir yeri mi kopardı sakat mı kalırdı bilemem.Beyazbıyık gayet de denk rakip olurdu Roger'e. Öyle tokatlayıp kenara atacağı bir adam değil.
Çünkü benim leydim, afetul dehsetim Linlinlim bunların önemini Rogerdan bile önce biliyordurKorsan Kral olmak, bir bulmaca çözmek gibi bir şeymiş.
Benim kafama takılan bir şey var. Roger bile Yol Kitabeleri'nin önemini yeni anlamışken ve Oden sayesinde içeriğini çözebiliyorken, Linlin neden bunlardan bir tanesini kendinde tutuyor?
Orada ne yazdığını bilmiyor, son adaya da gitmemiş sanırım bu sebepten dolayı KK nasıl olunur hiç bir fikri yok.Korsan Kral olmak, bir bulmaca çözmek gibi bir şeymiş.
Benim kafama takılan bir şey var. Roger bile Yol Kitabeleri'nin önemini yeni anlamışken ve Oden sayesinde içeriğini çözebiliyorken, Linlin neden bunlardan bir tanesini kendinde tutuyor?
Ben o anlamda söylemedim şu an.İstanbul'u fethettik Anadolu'yu fethettik tarzında birşey değilmiş adamın yaptığı.Manga sayısından öyle anlam çıkardım ama kesin değil tabii.La zamanında sırf Luffy'e laf sokmak için Roger kese kese gitmiş diye sen söylüyordun, şimdi senin böyle demen komik ve ironik olmuş. Oysa vura vura giden Luffy imiş meğer.