Bence Oden’in yaptığı çok yanlış bir şey.Oden ülkeden olanların pek farkında değil. Kinemon pek problemden bahsetmiyor gibi. Ona rağmen Oden bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyor ve bunun dibini deşersem ülkemden ayrılamam deyip ardına bakmıyor. Doğruluğu tartışılır tabii.
Benim kafama takılan şey Orochi'yi yönlendiren ve yardım eden kadın neden silah işine yönlendiriyor. O zamanlar Kaido daha çok ufak muhtemelen. En azından o çapta bir adam değil gibi. Belki de en başından beri Kaido'nun Rocks'dan arkadaşıydı ama başka bir şey var gibi. Kaido ve Dof'tan önce silah işiyle ilgilenen kim vardı acaba. En başından beri CP'mi?
Hadi eşini bırakabilir sonuçta memleketi ve eşi de devam etmesini istiyordu zaten.
Bir şeylerin değiştiğini fark ettiği halde ülkeye bakmamak rusların Chernobyl’de yaptığı hatalardan farksız değil. Baştan önlemi alsa belki olaylar şimdiki seviyeye gelmeyecekti. Hani şu fabrikaların birinin içine bi baksa bile yeterliydi. Ama Wano’nun kaderini bildiğin Orochi’nin eline verdi hemde 4 sene boyunca.
Oden’in hayalinden ziyade ülkesini ve ailesini tercih etmesini isterdim.