Diklemesine keser mum gibi akşama da eşliğinde şarap içer.Şu Wb 3 tane Akainu alır.
Diklemesine keser mum gibi akşama da eşliğinde şarap içer.Şu Wb 3 tane Akainu alır.
Shiki mangada da geçti filmden önce. Aynı değil.Shiki'ye de öyle diyorduk gerçek çıktı o da... Bende ondan dolayı dedim.
ne olmuş Teach’e çok uzak kaldım ben.Bunun teorisini @Chaos Bringer atmıştı bana bayağı önce. Linki de vardı videonun ama sahibi gizlemiş videoyu.
Uyumuyormuş "Uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu" şeklinde isyanı var sanırım.ne olmuş Teach’e çok uzak kaldım ben.
Artık eminim ki Oda dövüşleri bizim kadar detaylı düşünmüyor. Özellikle çizmediklerini.Marco + Vista Akainu'ya çizik atamadı prime haliyle. Topluca daldılar fayda etmedi. Ray + Gabana karşı durmaları plot armor başka bir şey değil. Prime Rayleigh ve Gaban karşısına çıksa Akainu pantolona magmaları doldurur.
O örneği verme sebebim mihawk'ın ciddi olduğunu göstermek, bildiğin dövüşüyor, Luffy'yi indirmek için. Ve yenebileceği kişileri de yeniyor. Araya giren kişileri aradan çıkarıyor bir bir. Daha ne kadar ciddi olacaktı ki, buz dağı bile kesti dövüşürken, gayet ciddi. Çelişki mihawk'ın gücümü saklayamam özür dilerim Shanks demesi, bunu demesine rağmen ciddi değildi demek abesle iştigal.Nesi çelişkili yahu. Mihawk Zoro'ya bıçak çektiğinde resmen onunla dalga geçti. Ta ki saygı duyana kadar. Mihawk Mf'de ciddi değil dediysem çakı çıkarıp milleti tiye almalıydı demedim. Zoro ile oynamasının bir sebebi de oraya can sıkıntısından gelmiş olması. Ancak MF'de öyle bir durum yok.
Croco bile Mihawk'a engel olmak için kendini öne atıyor işte. Bu da Luffy'nin o gücüne atıf. E sonra neden peşini bırakıyor? Biliyor ki yine araya biri girecek Luffy için.
Vista nereye kadar takip edebilir diyorum ben de. Gidip amirallerin de olduğu iç saflara geçecek hali yok. Vista'nın gülüyor olması bir argüman oluyorsa, Mihawk'ın da dikkatinin Luffy'de olması bir argüman olur. Erteleyelim diyerek hem WB korsanlarının kumandanına itibar verildi, hem de aslında birbiriyle dövüşmek için orada olmayan iki karakterin de hakkı yenilmeden sonlandırıldı. Vista Mihawk'ı tutamaz demiyorum ancak uzun süreli olmaz bu. Ben tutamaz, Mihawk istese teklerdi demişim gibi Daz Bones'un teklenmesi gibi örnekler veriyorsun.
Vista gelmiş 40 küsür yaşına daha yeni Mihawk aklına geliyor yok her kılıç ustası dövüşmek ister diye? Ee dövüşseydin savaş da bitti tayfan da dağıldı, Mihawk durduğu yerde duruyor gidip vs atsaydınBu konuları daha önce defalarca tartıştık.Sebebi basit.En iyiysen eğer gelip seni başkaları bulacak düello için.Mihawk'ın tek tek her kılıç ustasıyla düello atması gerekmez.Çünkü ünvan onda.Bileğine güvenen gelip ondan ünvanı almaya çalışacak.Vista korkmaz ama çoğu kişi korkudan bile bunu denememiş olabilir işin ucunda ölmek de var.
Kimse WSS ünvanını umursamıyor ki niye gitmiyorsun diye hesap soralım, bir Allah'ın kulu da çıkıp desin ki ben WSS ünvanını istiyorum, bir sürü kılıçustası gördük Cavendish'ten tut Shiryu'ya, biri de ben WSS ünvanını istiyorum demiyor, kimsenin sallamadığı bir şey için niye uğraşsın, yeri geldi mi Mihawk ile denk dövüşüyor önemli olan o.Vista gelmiş 40 küsür yaşına daha yeni Mihawk aklına geliyor yok her kılıç ustası dövüşmek ister diye? Ee dövüşseydin savaş da bitti tayfan da dağıldı, Mihawk durduğu yerde duruyor gidip vs atsaydın