Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco + Vista Akainu'ya çizik atamadı prime haliyle. Topluca daldılar fayda etmedi. Ray + Gabana karşı durmaları plot armor başka bir şey değil. Prime Rayleigh ve Gaban karşısına çıksa Akainu pantolona magmaları doldurur.
Artık eminim ki Oda dövüşleri bizim kadar detaylı düşünmüyor. Özellikle çizmediklerini.

Aokiji vs Akainu'yu bu forumda detaylı detaylı bin tane şeyine kadar tartıştık. Oda şöyle düşünmüştür eminim. İkisi de amiral. İkisi de denk. Ama Aokiji'yi denizcilerden koparıp, Akainu'yu lider yapmam lazım. Dövüşü Akainu kazansın. İşin içine ciddiyet katmak için Aokiji'nin bacağını koparalım nasılsa buzla kendine bacak yapacak bir şey kaybetmeyecek. Öyle işte sonuç dövüş bitti.

Biz: Akainu magma nasıl eritmiyor, Aokiji magmayı bile donduruyor, kılıç sallarken Akainu de ne ile saldırdı, hiç uyudular mı, haki kullandılar mı, normal yumruk yumruğa daldılar mı

Hatayı biz yapıyoruz bence. Oda sadece hikayeye göre düşünüp uygulayıp geçiyor. Detayları düşünmüyor.
 
Önceki jump festada yeni bölüme ait bir sayfa paylaşılmıstı bu jump festada 967 ait bir sayfa görürmüyüz..?
 
Nesi çelişkili yahu. Mihawk Zoro'ya bıçak çektiğinde resmen onunla dalga geçti. Ta ki saygı duyana kadar. Mihawk Mf'de ciddi değil dediysem çakı çıkarıp milleti tiye almalıydı demedim. Zoro ile oynamasının bir sebebi de oraya can sıkıntısından gelmiş olması. Ancak MF'de öyle bir durum yok.

Croco bile Mihawk'a engel olmak için kendini öne atıyor işte. Bu da Luffy'nin o gücüne atıf. E sonra neden peşini bırakıyor? Biliyor ki yine araya biri girecek Luffy için.

Vista nereye kadar takip edebilir diyorum ben de. Gidip amirallerin de olduğu iç saflara geçecek hali yok. Vista'nın gülüyor olması bir argüman oluyorsa, Mihawk'ın da dikkatinin Luffy'de olması bir argüman olur. Erteleyelim diyerek hem WB korsanlarının kumandanına itibar verildi, hem de aslında birbiriyle dövüşmek için orada olmayan iki karakterin de hakkı yenilmeden sonlandırıldı. Vista Mihawk'ı tutamaz demiyorum ancak uzun süreli olmaz bu. Ben tutamaz, Mihawk istese teklerdi demişim gibi Daz Bones'un teklenmesi gibi örnekler veriyorsun.
O örneği verme sebebim mihawk'ın ciddi olduğunu göstermek, bildiğin dövüşüyor, Luffy'yi indirmek için. Ve yenebileceği kişileri de yeniyor. Araya giren kişileri aradan çıkarıyor bir bir. Daha ne kadar ciddi olacaktı ki, buz dağı bile kesti dövüşürken, gayet ciddi. Çelişki mihawk'ın gücümü saklayamam özür dilerim Shanks demesi, bunu demesine rağmen ciddi değildi demek abesle iştigal.

İzin istemesi en iyisi, çünkü karşısında belli ki dengi bir karakter var, öyle orta derece zorlukla yenebileceği basit birisi olsa, onu sormasına bile gerek yok, yeter artık diyip gücünü gösterip Vista'yı geri çekilmeye zorlardı. Ama böyle bir şey göremedik. Birde Croco'yu aradan kolayca çıkaramaması da eklenince öyle abartılacak bir şey olmadığını gördük.
 
Bu konuları daha önce defalarca tartıştık.Sebebi basit.En iyiysen eğer gelip seni başkaları bulacak düello için.Mihawk'ın tek tek her kılıç ustasıyla düello atması gerekmez.Çünkü ünvan onda.Bileğine güvenen gelip ondan ünvanı almaya çalışacak.Vista korkmaz ama çoğu kişi korkudan bile bunu denememiş olabilir işin ucunda ölmek de var.
Vista gelmiş 40 küsür yaşına daha yeni Mihawk aklına geliyor yok her kılıç ustası dövüşmek ister diye? Ee dövüşseydin savaş da bitti tayfan da dağıldı, Mihawk durduğu yerde duruyor gidip vs atsaydın :hhh:
 
Birkaç sorum olacak:
1)Roger'ın kılıcı şuan nerede?
2)Skypiada sırtında çanta olan dev biri var bu Roger'ın tayfadan mı?
3)Biz bu Buggy Reise neden güvenmedik? Adam seneler önce WB ile Roger eşit dövüşüyor demişti.
4)Şuan Roger'ın gemisinde o meşhur dev yumurta hala var mı ?
5)Bu sorulara @Smoker cevap verebilir mi:cool:
 
Vista gelmiş 40 küsür yaşına daha yeni Mihawk aklına geliyor yok her kılıç ustası dövüşmek ister diye? Ee dövüşseydin savaş da bitti tayfan da dağıldı, Mihawk durduğu yerde duruyor gidip vs atsaydın :hhh:
Kimse WSS ünvanını umursamıyor ki niye gitmiyorsun diye hesap soralım, bir Allah'ın kulu da çıkıp desin ki ben WSS ünvanını istiyorum, bir sürü kılıçustası gördük Cavendish'ten tut Shiryu'ya, biri de ben WSS ünvanını istiyorum demiyor, kimsenin sallamadığı bir şey için niye uğraşsın, yeri geldi mi Mihawk ile denk dövüşüyor önemli olan o.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık