Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutmaktan kasıt denk dövüşme anlamında değil. Marco Joker olarak ihtiyacı olana savunma desteği yapmıştır. Ray'i Oden tutsa da ötesi var. Gaban'ın da öyle çöp olduğunu sanmıyorum.

Marco saldırı tanklama dışında anlık tedavi bile yapmış olabilir ama pek o seviyeye ulaşmamış gibi bandaj var kendisi dahil herkeste : ))
İşte sıkıntı orada zaten. Henüz o seviyelerde değil bu çocuk. :) Neyse, az kaldı bölüme. Bir 9-10 saat sonra okumuş oluruz herhalde. :)
 
3 hakide de usta olan bir adamdan bahsediyoruz. Marco o seviyede mümkün değil tutamaz Rayleigh'i. Bir saldırı falan tutar belki de, fazlası saçma olur. Zaten Marco, Rayleigh'i tuttuysa; Oden'i kim tutacak? O şekilde savaş daha saçma bir hal alır. :)

O zaman gitsin Roger'i de durdursun. Öyle bir mantık olmaz.

Neyse ki Oden var. :D
Oden de olmasa zaten.:oops:
 
Benim anlamadığım bir nokta var. Bu Roger'ın tayfada olduğu söylenen Bullet nerede? Bu sırada tayfa da yokmuydu?
 
Ben biraz da bu yüzden Mihawk'ın sahip olduğu unvanı şaibeli buluyorum. Yani bu adam en iyi kılıç ustası olarak anılıyor, ancak Vista gibi üst düzey bir kılıç ustası ile daha önce hiç karşı karşıya gelmemiş. Unvan peşinde olmayıp da, Mihawk'tan daha iyi olan kılıç ustaları çıkabilir ileride.
Bu konuları daha önce defalarca tartıştık.Sebebi basit.En iyiysen eğer gelip seni başkaları bulacak düello için.Mihawk'ın tek tek her kılıç ustasıyla düello atması gerekmez.Çünkü ünvan onda.Bileğine güvenen gelip ondan ünvanı almaya çalışacak.Vista korkmaz ama çoğu kişi korkudan bile bunu denememiş olabilir işin ucunda ölmek de var.
 
Marco + Vista Akainu'ya çizik atamadı prime haliyle. Topluca daldılar fayda etmedi. Ray + Gabana karşı durmaları plot armor başka bir şey değil. Prime Rayleigh ve Gaban karşısına çıksa Akainu pantolona magmaları doldurur.
Akainu'da onlara çizik atamadı. Attıysa göster görelim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık