Düşün yaşasa 59 yaşında olacaktı. Kizaru falan 58 yaşında.Oden o yaşa gelemeden öldü be. Müthiş potansiyel cidden.
Düşün yaşasa 59 yaşında olacaktı. Kizaru falan 58 yaşında.Oden o yaşa gelemeden öldü be. Müthiş potansiyel cidden.
Tam zirve çağının başlarında ölmüş gibi. :/Düşün yaşasa 59 yaşında olacaktı. Kizaru falan 58 yaşında.
Dünya'nın en güçlü adamı doğru düzgün dövüş deneyimi olmayan birisini gördüğü gibi altına alamıyorsa bi sıkıntı var demektir. Oden yaklaşırken gerim gerim geriliyor. Roger olsa karşısına geçip, içip sağa sola küfür ederdi.Anca çayımı karıştırabiliyorum diye kendisini avuta dursun.
Wb ya 44 ya da 42 yaşında. Oden ise 29 yaşında olması gerekiyor.
Haydi Prime olmasın, gücünden ne kadar uzak olacak. :/ Hele Oden için bu sözleri söylemişken... Tabi, yinede Wb yener ama Oden baya sağlam geliyor.
Daha erken, bilgi yok şu an için.Oooo Smoker var mı spoiler
İyi bakalım. Sabırsızlıkla bekliyoruz.Daha erken, bilgi yok şu an için.
Bilmiyorum. Bu haftaki spoilerda öyle bir bilgi vardı, ama veren arkadaş yanıltma amaçlı söylediğini söyledi. Yani tamamen doğru çıkmasın istiyor. O tür bilgileri de unclear olarak veriyor, ama bazen unclear olanlar doğru çıkıyor, diğerleri farklı çıkıyor.Roger korsanları mı görünüyor acaba?
Evet. ''Vesaire'' falan bu maksatla kullanılabilir Bushido. Aklında bulunsun. Benim de anlatmak istediğim o zaten. Hayranlık sadece güçle alakalı değil.Vs ibaresi yeterli mi? İyi o zaman. Roger, Wb, Rayleigh, Shanks; Oden’in gücüne vs. hayranlar. Zaten ben de bu hayranlık olayını bu manada kullanmıştım aslında. Sadece güç dememiştim ama neyseee
Valla senin olayları yorumlama şekline göre; Xebec ve diğer olaylar çok şey ifade ediyor. O yüzden yazdım.
İfşa olmaktan mı çekiniyor acaba? Gerçi çekinmesi normal.Bilmiyorum. Bu haftaki spoilerda öyle bir bilgi vardı, ama veren arkadaş yanıltma amaçlı söylediğini söyledi. Yani tamamen doğru çıkmasın istiyor.
Önceden aldıklarımdan birini aldılar işte içeri.İfşa olmaktan mı çekiniyor acaba? Gerçi çekinmesi normal.
Çıta sürekli yükseliyor fblerde.