Buradan çıkarmamız gereken Roger ölmeseydi Beyazsakal asla zirve dönemi göremeyecek miydi?Bu bölümde WB 42/44 yaşlarında. WB 3 yıldır kendi başına takılıyor. Ve biz biliyoruz ki bu adamın dönemi Roger'ın ölümüyle başlıyor. Bu bilgiyi dikkate alıp WB daha zirve dönemlerinde değildir demek gömmek değildir umarım.
Baya yaptırımlar mevcut sanırım. Bildiğin 21. yy robin hoodları adamlar. Takdir etmemek elde değil.Önceden aldıklarımdan birini aldılar işte içeri.
Oden'nin ilki Wb diyebilir miyiz?Dünya'nın en güçlü adamı doğru düzgün dövüş deneyimi olmayan birisini gördüğü gibi altına alamıyorsa bi sıkıntı var demektir. Oden yaklaşırken gerim gerim geriliyor. Roger olsa karşısına geçip, içip sağa sola küfür ederdi.
Evet canım kardeşim, tam olarak bu anlamı çıkartalım diye yazdım o mesajı.Buradan çıkarmamız gereken Roger ölmeseydi Beyazsakal asla zirve dönemi göremeyecek miydi?
Sonuncusunun Saka olduğuna eminim fakat ilki Roger ve Garp ikilisiydi sanırımOden'nin ilki Wb diyebilir miyiz?
Luffy ve Sanji yarı yonko gücünde. İkisini birleştir al sana yonkoBu WB vs Oden panelinin Mihawk vs Crocodile, Luffy vs Kaido'dan farklı görmüyorum aslinda. Burdan yorumlamam gücünü lakin WB'nin soylemi baya iyi.
Vista nasıl duruyor ama. Bıyıksız da tuhafmış ya. Adamlar çok toy ya.Abi panel aşırı iyi ya...
Resmen güç kokuyor
Bu evrende korsan olsam herhalde ya Shanks’in ya da Wb’nin tayfasında olmak isterdim.