Üye silindi 1004
Hep derdim zaten Beyazsakal hak etmediği bir unvana sahip diye. Haklı çıktım sonunda.Evet canım kardeşim, tam olarak bu anlamı çıkartalım diye yazdım o mesajı.
Hep derdim zaten Beyazsakal hak etmediği bir unvana sahip diye. Haklı çıktım sonunda.Evet canım kardeşim, tam olarak bu anlamı çıkartalım diye yazdım o mesajı.
Boş adam değil lakin, Rayleigh ayarı olabilir mi diye düşünüyorum hatta.Luffy ve Sanji yarı yonko gücünde. İkisini birleştir al sana yonko
İyi ki bunu sadece sen demişsin.Hep derdim zaten Beyazsakal hak etmediği bir unvana sahip diye. Haklı çıktı sonunda.
Haklı mı çıktın?Hep derdim zaten Beyazsakal hak etmediği bir unvana sahip diye. Haklı çıktı sonunda.
Evet. Roger ölmese kimse bu çaycı Beyazsakal'a en güçlü demeyecekmişHaklı mı çıktın?
Bak isteyince nasıl olumlu şekilde yorumluyorsun. Ama işine gelmeyince; tümen komutanı mı? Tümen komutanı bitti. Nabza göre One Piece ne güzelllEvet. ''Vesaire'' falan bu maksatla kullanılabilir Bushido. Aklında bulunsun. Benim de anlatmak istediğim o zaten. Hayranlık sadece güçle alakalı değil.
Anladım. Sen güç olarak neden saydırmıyorsun diyorsun. Yani bak bir tanesinde önümüzde sahne(Oden-WB) ve bu karakterlerin az çok dönemlerini biliyoruz. Yani Oden'in ne olacağı belli, keza WB'nin de nerelere geleceği belli. Şimdi ben bununla, sadece sözlerden ibaret olup yaşanan dönem hakkında zerre bilgimizin olmadığı Big Mom-Roger olayını nasıl aynı tutup da Roger'ı eleştireyim. Ya da bununla Xebec olayını nasıl aynı tutayım? Ha eğer üzerinde konuşacaksak o zaman Roger'ı daha göklere çıkarırım çünkü iki yerde bu olayla alakalı Roger ve Garp'a övgü var: Hem 2 vs 4 gibi olayın anlatılması, hem de bir önceki sayıda söylendiği üzere mağlup olan Roks ahalisinin tayfa toplayıp güçlenmeye başladığı bilgisi.
Belli olmayan bir şey üzerinden çıkarım yapıyon. Haklı çiktim deme bari.Evet. Roger ölmese kimse bu çaycı Beyazsakal'a en güçlü demeyecekmiş
Vista başkan keşke şurda “sen yokken Oden vardı takanome” diyeydiVista nasıl duruyor ama. Bıyıksız da tuhafmış ya. Adamlar çok toy ya.
Tabi olabilir canım. Şahsen rayleigh ayarı çıksa şaşırmam. Ama oha bisentoyu karşıladı diyip seviyeyi Allahuekber dağlarına çıkarmak da ne bilim:/Boş adam değil lakin, Rayleigh ayarı olabilir mi diye düşünüyorum hatta.
Aga beeHep derdim zaten Beyazsakal hak etmediği bir unvana sahip diye. Haklı çıktım sonunda.
Uzaktan gelen Oden için bile gerim gerim gerildi adam. Uzaktan gelen Garp olsa herhalde topuklayarak kaçacaktı.Belli olmayan bir şey üzerinden çıkarım yapıyon. Haklı çiktim deme bari.
Yahu ne alaka? Tanrı Vadisi olayında biz kalkıp da Roger KK seviyesinde falan mı dedik de sen bu olay yüzünden eleştirilmesi gerektiğini söylüyorsun. Valla çok anlamsız şeyleri karşılaştırıyorsun.Bak isteyince nasıl olumlu şekilde yorumluyorsun. Ama işine gelmeyince; tümen komutanı mı? Tümen komutanı bitti. Nabza göre One Piece ne güzelll