Biliyorum çünkü Senin kimi kastettiğini anlamak artık çok kolayBak ya hemen nasıl da biliyor kim olduğunu. Gerçeklere sizler de gözünüzü kapatamıyorsunuz artık.: D
Biliyorum çünkü Senin kimi kastettiğini anlamak artık çok kolayBak ya hemen nasıl da biliyor kim olduğunu. Gerçeklere sizler de gözünüzü kapatamıyorsunuz artık.: D
Hadi hadi benim saydırdğım bir sürü karakter var.Biliyorum çünkü Senin kimi kastettiğini anlamak artık çok kolay
Ben Zoro’cuyum oradan da anlıyorum işte. Eğer benim yakınlarımda laf sokuyorsan direk belli kim olduğu hahahaHadi hadi benim saydırdğım bir sürü karakter var.
Nasıl bir şey düşünüyorsun? Yonkou demek bambaşka bir şey. Oda Kaido'yu sadece Luffy'ye yar etmez. Ne güç açısından bu mantıklı ne de hikaye akışı açısından.Luffy öyle böyle dövmeyecek bunu.
Arada kendi de kaynarsa benim için mutlu sonOroçi tam dayaklık, umarım Momo öldürür bunu
Shogun olacak sanırım küçük Momo. Eğer Zoro abisinin yolunu izlerse, hem ejderha da olabiliyor. Bir efsane olabilir gelecekteArada kendi de kaynarsa benim için mutlu son
Tam güme gitmelik bebe
Gitsin kumda oynasın. @Sir Crocodile buna kumdan kale yapsana şogunculuk oynasın orada sürüngen bozuntusu.Zoroya benzemeyi de hiç düşünmesin bile.Shogun olacak sanırım küçük Momo. Eğer Zoro abisinin yolunu izlerse, hem ejderha da olabiliyor. Bir efsane olabilir gelecekte
Bu arada Momo>Croco-boy net hahhahaGitsin kumda oynasın. @Sir Crocodile buna kumdan kale yapsana şogunculuk oynasın orada sürüngen bozuntusu.
İyi ki erken dayak yedi adam ya sjshjs. Helmeppo level yaptılar adamı. Momo işi hala kesin değil bakalım tükürükle yenilebiliyor muymuşBu arada Momo>Croco-boy net hahhaha
Helmeppo>Croco-boy net. Adam Garp dan eğitim aldıİyi ki erken dayak yedi adam ya sjshjs. Helmeppo level yaptılar adamı. Momo işi hala kesin değil bakalım tükürükle yenilebiliyor muymuş